Moteriškos pirštinės: šiandien prieinama modelių įvairovė maloniai nustebins net stilingiausias

Noras patraukti dėmesį savo išvaizda – natūralus jausmas kiekvienam iš mūsų. O ypač ši taisyklė galioja kalbant apie dailiosios lyties atstoves. Žinojimas, jog, einant gatve, į tave žiūri besižavinčios ar net šiek tiek pavydinčios akys (taip, čia kalbame apie kitas moteris), suteikia tam tikro pasitikėjimo ir tampa paskata „kilstelėti“ nosytę į viršų.

Galiausiai, svarbu jaustis ir gražia tiesiog prieš save patį. Mados ekspertai vieningai sutinka, jog svarbu kreipti dėmesį ne tik į tokius pagrindinius aprangos akcentus kaip kelnės, paltas ar avalynė: reikšmingos ir tokios, iš pažiūros nedidelės įvaizdžio detalės kaip, pirštinės moterims. Pamirškite mitą, jog pirštinės – aksesuaras tik „iš reikalo“: šios ne tik šildo, bet ir puošia ar net tampa išskirtiniu aprangos akcentu. Tiesa, išsirinkti pirštines – užduotis, kuriai taip pat reikia pasiruošti iš anksto.

Spalva – reikšmingas kriterijus renkantis pirštines

Jei reikėtų įvardinti universaliausią spalvą, daugeliui į galvą turbūt pirmiausiai ateitų juoda spalva. Tačiau iš tikrųjų reikia paminėti, jog pasiekti stilingą, efektingą rezultatą su juoda spalva yra iš tiesų nelengva. Dažnai juodos spalvos akcentai tiesiog „nuskęsta“, o ypač, kai šie yra derinami su juodais rūbais. Vadinasi, juodos pirštinės prie juodos aprangos – tabu. Idealiausias pasirinkimas – juodos spalvos dermė su raudona, vyšnine, tamsiai žalia. Jie, kalbant apie stilių, esate užkietėjusi klasikos gerbėja, rinkitės juodas pirštines, tačiau, kaip minėjome, juodos aprangos tuomet reikia vengti.

Baltos pirštinės – dar vienas klasikinis bei taip pat itin pretenzingas variantas. Jau nekalbant apie šio praktiškumą: išlaikyti akinamą pirštinių baltumą – užduotis ne iš lengvųjų. Jei visgi išsirinkote baltas pirštines, derinkite šias prie šviesių spalvų aprangos, pavyzdžiui, žydros.

Norintys išsiskirti iš minios ar tiesiog mėgstantys originalų stilių, renkasi ryškias spalvas. Pirštinės – taip pat ne išimtis. Deja, paguosti jūsų negalime: jei jau juodą spalvą priderinti yra sunku, tai ryškios – dar įnoringesnės. Ryškios spalvos puikiai atrodys prie juodos, o šių derinimas prie ryškiaspalvių drabužių – sudėtingesnis, reikalaujantis atskiros spalvų „ׅfilosofijos“ analizės. Aišku, gal jūs esate tas žmogus, kuris turi prigimtinę dovaną apsirengti, atrodo, bet ką, ir visada atrodyti stulbinančiai. Ryškių spalvų pirštinės iš tiesų gali tapti įvaizdžio „vinimi“.

Pirštinių modelių įvairovė stebina vis labiau

Jei anksčiau pirštinės tebuvo masinės gamybos produktai, siūlomi prekeivių „ant kampo“ ar prekybos centre, tai šiandien siūlomų modelių gausa iš tiesų stebina įvairove. Ir tos moterys, kurios anksčiau dievagojosi, esą joms nešalta, šiandien kardinaliai pakeičia savo nuomonę ir dairosi šilto drabužio savo rankoms.

Pirštinių modelis, kaip ir spalva – dar vienas kriterijus, padėsiantis palengvinti jūsų pasirinkimą. O gal...apsunkinsiantis? Tačiau tai – tik pesimistinis požiūris. Pirštinių modelių įvairovė, savaime suprantama, privers pasukti galvą, mąstant, kurį variantą rinktis, tačiau, kita vertus, leis išsirinktą tą aksesuarą, kuris labiausiai džiugins jūsų akį.

Žvelgiant į siūlomus pirštinių modelius, į galvą ateina mintis, jog netruks taps sunku net atskirti kurios pirštinė yra pirštuotos, o kurios – kumštinės. Dizaineriai, kuriantys pirštines, tikrai padirbėjo iš peties! Skirtingų audinių (pavyzdžiui, vilnos ir kailio) derinimas, įvairios formos, originaliausios detalės: aišku viena, juk moteriškos pirštinės ne tik sušildys, bet ir suteiks įvaizdžiui savotiško šarmo.

Jei vieno apsipirkimo metu norite pasirūpinti maksimalia savo kūno šiluma bei išvengti rizikos, jog svajonių pirštinės iškris „iš konteksto“, iš karto galite pirštines kartu su derančia kepure, mova ar šaliku.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų