Spausdinti šį puslapį

Savo trisdešimtmetį minėjo Sausio 13-ąją

Šiemet kartu su trisdešimtosiomis Laisvės gynėjų dienos metinėmis savo trisdešimtmečio jubiliejų minėjo ir daugiau kaip šimtas Lietuvos gyventojų.

Populiariausi šią dieną prieš 30 metų gimusiems vaikams suteikti vardai buvo Simonas bei Simona, Vytautas, Vytis, Vytenis, Artūras, Mantas, Viktoras, Viktorija ir Mindaugas.

Registrų centro tvarkomo Gyventojų registro duomenimis, šią valstybei istorinę dieną gimusių asmenų nuo 1991 metų iš viso yra net 2 948. O savo 30-ąjį gimtadienį kartu su Laisvės gynėjų dienos 30-mečiu minės 136 vyrai ir moterys.

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena atsispindi ir kituose Registrų centro tvarkomuose registruose. Štai, pavyzdžiui, atviruose Adresų registro duomenyse galima aptikti, kad visoje Lietuvoje yra net 19 su Laisvės gynėjais susijusių gatvių.

Daugiausia jų galima rasti Vilniuje, taip pat Kaune ar jo rajone, Marijampolėje, Kėdainiuose ar netoliese esančiame Pelėdnagių kaime bei Kelmėje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)