Spausdinti šį puslapį

Išsiilgusiems aukštybių: pakilkite į dangų oro balionu!

Pabodo vaikščioti ant žemės? DovanuSala.lt atstovai žino sprendimą ir siūlo... skristi! Atraskite gražiausius Lietuvos kampelius iš aukštybių ir rinkitės iš gausios skrydžių oro balionu įvairovės. Tai puiki dovana norintiems pasigrožėti gamtos apylinkėmis, išskirtinai praleisti laiką ar net iš aukštai apžiūrėti istorinius miestus.

Oro balionai pripažįstami kaip viena seniausių ir romantiškiausių transporto priemonių. Išrasti 1783 m., oro balionai buvo laikyti tik aristokratišku užsiėmimu, tačiau dabar yra pasiekiami visiems. Ir visa laimė! Nes skrydžiai oro balionais įspūdį palieka kiekvienam asmeniui: ir ekstremalių pramogų mėgėjams, ir tiems, kurie mieliau renkasi ramų laisvalaikį.

Skrydžiai oro balionu skirstomi į kelias kategorijas. Galima rinktis pagal laiką: sulaukti saulės rytiniame ar palydėti ją vakariniame skrydyje; patirti akimirkas skrendant su grupe, šeima, draugais arba įsigyti individualų romantišką skrydį. Įprastai į vieną oro balioną telpa
3-6 asmenų grupė, o visa pramoga trunka apie 1 val. – 1 val. 30 min. Mažai kas žino, bet grįžus atgal į žemę, smagumai nesibaigia!

Tie, kurie skrenda pirmąjį kartą, būna pakrikštijami pagal senas oreivių tradicijas: gauna garbingus titulus ir krikšto vardus bei pirmojo skrydžio sertifikatus. Taigi skrydis oro balionu leidžia ne tik patirti skrydžio džiaugsmą, bet ir kolekcionuoti akimirkas ne tik prisiminimų, nuotraukų, bet ir suvenyrų pavidalu.

Kurias vietoves verta aplankyti iš aukštai? Dažnai skrydį oro balionu žmonės renkasi virš Vilniaus ar Klaipėdos, tačiau DovanuSala.lt itin rekomenduoja skrydį virš Trakų. Tai – kadaise buvusi istorinė Lietuvos sostinė, o dabar žymus turistų ir poilsiautojų traukos centras, kuri visai kitomis spalvomis atsiskleidžia iš aukštai. Ši vietovė dažnai laikoma vienu gražiausių kampelių visoje Lietuvoje, nes yra turtinga ežerų, pažintinių takų, regioninių parkų bei lankytinų vietų. Pakilę virš jos, kaipmat pailsėsite nuo kasdieninių darbų bei pasimėgausite įstabaus grožio gamtos ramybe.

Skrydžiai oro balionu yra visiškai saugūs: oreiviai atlieka pasiruošimą, suteikia instruktažą ir paskraidina, todėl skrendantiems nereikia niekuo rūpintis. Tik mėgautis nuostabiai leidžiamu laiku kartu su mylimais žmonėmis, dalintis šiluma bei atrasti gražiausius Lietuvos kraštus iš naujo. Būkite užtikrinti, jog įspūdžių nepritrūks!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)