Gardžios daržovių košės vaikams

Maži vaikai labai mėgsta skanų maistą. Ankstyvoje vaikystėje maistas ne tik turi būti sveikas, kadangi organizmas tokiu metu geriausiai įsisavina visus vitaminus ir jų jam labiausiai trūksta, bet ir skanus. Daržovių košės vaikams bus puikus maisto papildas, praturtintas vitaminais ir geru skoniu. Skaitykite toliau ir sužinokite apie galimus skonių pasirinkimus bei atraskite daug vertų dėmesio pasiūlymų puikiomis kainomis!

Pasakiškas skonių pasaulis

Daržovės yra kaip tik tai, ko vaikams labai trūksta ir ką jie mėgsta. Deja dažnai daržoves patiekti yra sunku, jas reikia specialiai paruošti, supjaustyti. Daržovių tyrelės jau yra paruoštos ir supakuotos į patrauklią vaikams formą, todėl jų tėveliams nereikės rūpintis specialiu maisto ruošimu.

Galimi labai įvairūs daržovių tyrės skoniai ir jų mišiniai: morkų, brokolių, obuolių, moliūgų, cukinijų, žiedinių kopūstų ir kitų saldžių daržovių. Vaikų maistą gaminančios įmonės pasirūpino užtikrinti visų trūkstamų vitaminų ir skonių asortimentą, galite įsigyti net įvairių komplektų kūdikių ir mažų vaikų maitinimui. Daržovių tyrė bus puiki išeitis sužadinti vaikui apetitą, ypač tuomet, kai apetitas prastas. Viskas pagaminta tik iš natūralių, ekologiškai užaugintų daržovių.

Skanios, kokybiškos, su meile paruoštos MARMALUZI daržovių košės vaikams – platus skonių pasirinkimas ir visuomet gera kaina! Įsigykite kūdikių ir mažų vaikų maisto, kuris bus ne tik skanus, bet ir sveikas bręstančiam organizmui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų