Moterys iš Veneros, vyrai – iš Marso: arba kas perkama internetu dažniausiai?

Kad pirkimas internetu yra vienas geriausių sprendimų, kokį tik galima priimti šiandien, dėl to abejonių nekyla tikrai niekam – kaip žinia, būtent šis apsipirkimo būdas padeda sutaupyti labai daug laiko, o taip pat išvengti papildomų rūpesčių, pavyzdžiui, jums nereikia derinti savo dienotvarkės prie parduotuvės darbo laiko ar svarstyti, kaip reikės parsigabenti įsigytus daiktus. Taigi, nieko keista, kad noriai internetu perka abiejų lyčių atstovai – tiek vyrai, tiek moterys. Tačiau taip pat neriekia pamiršti, jog dažnai yra sakoma, kad jos – iš Veneros, o jie – iš Marso. Tai reiškia, kad egzistuoja labai daug skirtumų. O, ar kada susimąstėte, ar jie atsispindi apsiperkant internetu? Pasirodo – tikrai taip, tai ką dažniausiai perka internetu moterys ir, ką perka vyrai, labai skiriasi. Tad pats metas pasidomėti, ką dažniausiai įsigyja abiejų lyčių atstovai. 

Ką dažniausiai perka internetu moterys?

Kad džinsai yra vienas populiariausių drabužių, dėlto abejonių nekyla niekam. Tačiau, jei pasidomėtume, kiek jų turi statistinė moteris ir, kiek jų galima rasti vyriškoje drabužinėje, pamatytume, kad  skirtumas yra iš tiesų labai didelis – dailiosios lyties atstovės turi kur kas daugiau šių drabužių. Tačiau ir tai ne viskas – verta pastebėti, kad būtent moterys juos kur kas dažniau perka internetu,, nes tai yra vienas geriausių būdų sužinoti, kur sau patinkančius džinsus galima įsigyti u- geriausią kainą. Na, o, jei ir jus domina ši prekė už labai patrauklią kainą, tokiu atveju, tereikia spausti čia

Tačiau ir tai dar ne viskas – moteriška rankinė vienas svarbiausių atributų, kuriant įvaizdį. Ir, jei lygintume, kas jų turi daugiau – moterys ar vyrai, klausimų tikrai nekiltų. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad būtent moterys rankines įsigyja kur kas dažniausiai nei vyrai, būtent internetu. 

Dar vienas pirkinys, kurį moterys taip pat labai dažnai įsigyja internetu, yra  kvepalai. Ne paslaptis, kad lyginant su vyrais, moterys jų taip pat įsigyja kur kas dažniau ir turi daugiau, o viena pagrindinių priežasčių, kodėl yra linkusios teikti pirmenybę pirkimui internetu yra ta, kad tai yra ypač greitas bei patogus būdas sužinoti, kur pageidaujami įsigyti kvepalai kainuoja ypač patraukliai. 

Na, ir, dar vienas pirkinys, kurį kur kas dažniau nei vyrai moterys įsigyja internetu, yra apatinis trikotažas. Ne paslaptis, kad dailiosios lyties atstovės šią prekę renkasi ypač atsakingai, tad joms svarbu turėti galimybę rinktis iš didelio pasirinkimo ir būtent pirkimas internetu  užtikrina tai. Na, o, jei ir jus domina itin didelis pasirinkimas internetu, reikia tik užsukti į Pigu.lt

Kam pirmenybę teikia vyrai?

Na, o pirkiniai, kuriuos dažniausiai internetu įsigyja vyrai, tikrai skiriasi nuo to, ką pirkti mėgsta moterys. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad vienas dažniausiai įsigyjamų pirkinių yra remontui bei apdailai skirtos prekės. Na, o kodėl stipriosios lyties atstovai teikia pirmenybę šių prekių pirkimui internetu? Viskas labai paprasta – jiems svarbu turėti galimybę rinktis iš didelio prekių pasirinkimo, o taip pat – įsigyti pageidaujamų reikmenų už itin patrauklią kainą. Taigi, pirkimas internetu puikiai pateisina abu šiuos lūkesčius. Na, o, jei ir jums tai yra aktualu, t.y., norite turėti galimybę rinktis iš didelio prekių pasirinkimo bei siekiate patogiai lyginti kainas, tereikia užsukti į Pigu.lt

Akivaizdu, skirtumų tarp moteriškų bei vyriškų prekių, įsigyjamų internetu, tikrai netrūksta. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų