Švelninant karantiną – grožio salonų durys atviros: ar visos skubės ten grįžti, ar grožio procedūras toliau atliks namie?

Ilgai trunkantis karantinas privertė kiekvieną iš mūsų prisitaikyti prie gerokai pasikeitusio gyvenimo: kiekvienam iš mūsų, teko susidurti tam tikrais apribojimais. Vienas iš jų buvo susijęs ir su grožio salonais. Grožio paslaugų teikėjams teko stabdyti savo vykdomas veiklas.

Tačiau situacija šiuo metu gerėja ir grožio salonai ir vėl gali atverti duris estetikos išsiilgusiems. Visgi  verta kelti klausimą: ar iš tiesų, šios grožio erdvės bus užpildytos paslaugų išsiilgusiomis klientėmis, ar vis dėlto, didelė dalis jų dar nuspręsti kuriam laikui atidėti vizitą ir savo grožiu rūpintis savarankiškai namuose? Kokia bus situacija, įvertinti galėsime jau po kelių savaičių, o kol kas – belieka tik pastebėti, kad šiandien egzistuoja ne vienas grožio reikmuo, į kurį nusprendus investuoti, galima kokybiškai procedūras atlikti ir namuose. Tad, į ką verta investuoti visoms, kurios norėtų savo grožiu kokybiškai, patogiai ir greitai pasirūpinti tiesiog būdamos savo namuose? 

Freza ir jai skirti antgaliai

Freza – grožio prietaisas, kuris ypač puikiai pasitarnaus, jei tiesiog savo namuose norite atlikti nepriekaištingai atrodantį manikiūrą arba pedikiūrą. Na, o, kad galėtumėte atlikti ypač daug įvairių veiksmų (pašalinti gelio likučius, koreguoti nago formą ar ilgį, poliruoti ir t.t.), būtini frezos antgaliai. Įsigydamos frezą, nepamirškite atsakingai įvertinti, kokie antgaliai jau yra pridedami. Na, o prireikus papildomų sprendimų, galėsite įsigyti dar daugiau antgalių. 

LED arba UV lempa

Patinkančia spalva lakuoti nagai – įvaizdį papildantis elementas. Tačiau tikai ne kiekviena dailiosios lyties  išreiškia norą, lakuoti nagus maždaug kas 2 – 3 dienas (būtent tai ir teks daryti, jei rinksitės įrastą laką). Tačiau yra ir geresnių žinių – jei nusprendus nagus dengti geliniu laku, procedūrą tereiks kartoti maždaug kas 3 savaites. Taigi, laiko sutaupysite labai daug. O, kad tokia procedūra būtų atlikta kokybiškai, prireiks ir UV ar LED lempos

Taigi, belieka tik apibendrinti, kad, jei jūsų namuose atsiras įvardinti reikmenys, nagų grožiu bus ypač paprasta pasirūpinti ir namų sąlygomis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų