Greitas ir nebrangus įmonių likvidavimas

Atėjo metas užbaigti įmonės veiklą ir ją likviduoti? Specialistų siūlomas įmonių likvidavimas vyksta greitai ir nebrangiai – tereikia kreiptis ir atiduoti savo rūpesčius į patikimas rankas. Būkite tikri, jog savo srities ekspertai pasirūpins viskuo, kas yra reikalinga visų dokumentų sutvarkymui bei kitiems darbams. Skaitydami toliau sužinosite apie teikiamas įmonių likvidavimo ir kitas verslo teisių paslaugas.

Kaip likviduoti įmonę?

Likviduoti įmonę yra ganėtinai nesudėtinga ir nereikalauja didelių pastangų. Tiesa, reikia sutvarkyti nemažai dokumentų ir pereiti tam tikrus etapus, tačiau visu tuo pasirūpins paslaugas teikiantys specialistai.

Teikiamos šios įmonių likvidavimo paslaugos:

  • dokumentų rengimas ir teikimas valstybinėms institucijoms;
  • kliento atstovavimas savivaldybėje, registrų centre, Sodroje;
  • teisinės konsultacijos visais rūpimais įmonių likvidavimo ir kitais klausimais.

Likvidavimo procesai gali šiek tiek užtrukti. Priklausomai nuo esamos situacijos, likvidavimas vyksta keletą mėnesių.

Esant poreikiui teikiamos ir kitos teisinės paslaugos įvairaus tipo ir dydžio įmonėms: įmonių steigimas, pardavimas, įvairios verslo teisės ir migracijos paslaugos pagal individualius poreikius. Skirtingi savo sričių specialistai pasirūpins viskuo, kas yra reikalinga įmonės teisinių ir buhalterinių klausimų reguliavimui, suteiks konsultacijas rūpimais klausimais ir užtikrins kokybiškas bei sklandžias paslaugas priimtina kaina.

Patikimas įmonių likvidavimas – greitai ir be didelių sunkumų. Patyrę specialistai pasirūpins viskuo, kas yra reikalinga likviduojant įmones ir padės išvengti rūpesčių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų