Vėl brūžini nugarą į staktą?

Triniesi iš kampo į kampą it be vietos. Ar tik nebūtų metas susigalvoti veiklų? Tik nemėgink paistyti apie interneto žiniuonių išimtį ir savarankiškas dvasines praktikas. Kiek gali būti naivus(-i)! Šiek tiek pakrutink smegenis ir susirask įdomesnių veiklų! Juk neblogai skamba masažai vakarais, o savaitgaliais – grožio paslaugos?! Ir nenuobodu, ir malonu, ir į žmogų pavirsi! Tai ko snaudi? Skubinkis į grupinis.lt ir griebk dovanų čekį geriausia kaina! 

Nusivarei nuo kojų?

Ech tie suaugusieji… jei ne patys nusikamuoja, tai vaikai išūžia galvą. Nėra vaikų? Problemų vis tiek į valias... palik tuos vėjo malūnus romantikams. Papasakok, kada paskutinį kartą užsiėmei hobiu? Netflixas ir čilinimas nesiskaito. O dabar įsivaizduok, atpalaiduojantys masažai. Praveri aliejais ir vašku kvepiančio kabineto duris, ramiai atsiguli ir prasideda švelnūs paglostymai… o po to namo parlinguoji spindinčiomis akimis ir visai pamiršti apie vaikų išdaigas! Skamba kaip planas, tiesa?

Neapsisprendi, kokios procedūros reikia?

O ko nori? Juk metų metus prie kompo palinkęs(-usi) it klaustukas! Dar vakarais lig pasiutimo štangas kilnoji. Tikrai nepamaišytų viso kūno masažai! Internetu rasi visokiausių – išminkys ir su rankšluosčiais, ir akmenimis, dar ir įvynios.

O jei ir toliau sunkius maišus persikreipęs(-usi) trypčiosi, tai reikės šio to daugiau. Gal gydomasis masažas? Tik nesibaidyk to žodžio. Procedūra praverčia bet kada – tiek laikysenos problemoms tvarkyti, tiek susukus nugarą, tiek sportinėms traumoms gydyti. Susigundei? Užsuk į Grupinis.lt, išsirinksi geriausią terapeutą vos per akimirką. Profas tik viens du – spustels kur reikia, ir sveikas(-a) it ridikas! 

Nespėjai pasigražinti?

Tai jau parūpo ne tik dvasinis grožis? Žinojau, kad pagaliau susiprasi! Grožio procedūros pasižymi tokia įvairove – nuo veido masažų, kaukių ir valymų iki liekninamųjų, stangrinamųjų talijai! Po valandėlės kitos ne tik atsipalaiduosi, bet išgražėsi it niekad. Moterims tai šansas sužibėti ir pasipuikuoti prieš kitas! Stipruoliai, ne mažiau procedūrų yra ir vyrams. 

Tai kaip, einam kartu? Apsisprendei? Užsuk į grupinis.lt ir griebk dovanų kuponą pigiau! Juk procedūros su akcija skamba taip vilojančiai. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų