Maximos leidinys suteikia galimybę sutaupyti dar daugiau pinigų

Galimybė sutaupyti pinigų vilioja daugelį pirkėjų, tad tuomet, jei ieškote prekių, parduodamų itin palankiomis kainomis, tikrai gali praversti Maximos leidinys, kuriame yra pateikiama visa svarbiausia informacija apie įvairius ypatingus pasiūlymus. Jei mėgstate dar iš anksto numatyti, kokias prekes įsigysite parduotuvėje, specialus leidinys tikrai padės jums paprasčiau planuoti apsipirkimą. Jei įsigysite tik tokių prekių, kurioms šiuo metu yra taikoma nuolaida, galite net neabejoti, kad sutaupysite iš tiesų nemažą pinigų sumą.

Periodiškai atrenkami geriausi pasiūlymai

Maximos leidinys pateikia svarbiausią informaciją apie šiuo metu galiojančius pasiūlymus: rūpinamasi, kad pirkėjams būtų siūlomos tik pačios aktualiausios nuolaidos, kuriomis naudinga pasinaudoti prieš įvairias šventes, planuojant tam tikrą sezoninį apsipirkimą (pavyzdžiui, kai svarstoma įsigyti įvairių sodininkystei skirtų prekių, ir t.t.) Džiugina tai, kad „Maxima“ akcijos yra orientuotos į daugelio pirkėjų poreikius, tad galite būti užtikrinti, jog šiame prekybos centre rasite pačių būtiniausių prekių. Įvairūs specialūs pasiūlymai yra atnaujinami kiekvieną savaitę, todėl planuodami apsipirkimą pirmiausia pasidomėkite, koks yra akcijų galiojimo terminas.

Dar greitesnis kainų palyginimas

Jei nesate užtikrinti, kad būtent „Maxima“ prekybos centre tam tikrų prekių galėsite įsigyti pačiomis geriausiomis kainomis, galite pasidomėti, kas yra siūloma kituose prekybos centruose, ir tai jums tikrai padės priimti palankiausią sprendimą. Gana dažnai paaiškėja, kad būtent Maximos nuolaidos gali padėti sutaupyti didžiausią pinigų sumą, o tuomet, jei tuo abejojama, visuomet yra galimybė peržiūrėti kitų prekybos centrų ypatingus pasiūlymus.

Apsipirkimo procesas gali reikalauti kur kas mažiau laiko

Kartais apsilankymas prekybos centre reikalauja pernelyg daug laiko, tad tuomet, jei norima, kad viskas vyktų gerokai greičiau,  apsipirkimą planuokite iš anksto: jei sudarysite svarbiausių pirkinių sąrašą, jums tereikės apsilankyti tam tikruose parduotuvės skyriuose, ir čia galėsite į pirkinių krepšelį įsidėti numatytas prekes. Tai ne tik leis sutaupyti laiko, bet taip pat padės išvengti spontaniškų pirkinių, kurie dažniausiai nėra būtini.

Kaip dažnai vertėtų planuoti apsipirkimą?

Žinoma, tai visada yra įpročio reikalas, tačiau tuomet, jei apsipirkimas planuojamas vos vieną kartą per savaitę, galima sutaupyti ne taip ir mažai pinigų. Nors ne visada yra paprasta sugalvoti, kokie patiekalai bus ruošiami visomis savaitės dienomis, tačiau iš tų pačių maisto produktų įprastai galima paruošti daugiau nei vieną patiekalą, taigi, tereikia pasidomėti kokias akcijas šiuo metu siūlo parduotuvės, ir tai padės paprasčiau priimti tam tikrus sprendimus.

Svarbu žinoti, kad kai kurios Maxima akcijos yra taikomos išimtinai tik lojalumo kortelių savininkams, tad visada yra naudinga pasvarstyti apie „Ačiū“ kortelės įsigijimą: su šia kortele turėsite galimybę gauti momentinę nuolaidą, po kiekvieno apsipirkimo į kortelę sugrįš dalis išleistų pinigų, taip pat bus suteikiama galimybė dalyvauti įvairiose loterijose, ir t.t.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+4 # Aha 2021-04-06 10:35
Yra mobili programele Mano Akcijos.

Yra visu prekybos centru akciju leidiniai tokiuose puslapiuose kaip www.daugakciju.lt

Norint sutaupyti reikia visas tuo metu galiojancias akcijas perziureti visuose prekybos centruose...o ne lygint maxima su maxima su maxima.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų