Spausdinti šį puslapį

Prancūzų moterų grožio paslaptys ir patarimai

Norite pasiekti grožio be pastangų? Paklauskite prancūzų, kaip jie tai daro. Ilgainiui prancūzės garsėjo elegantiška išvaizda ir elegantišku stiliaus pojūčiu. Kitų kultūrų moterys siekia atrodyti tobulai, o prancūzės labiau rūpinasi natūralia išvaizda. Puikiai sušukuoti plaukai ir minimalus makiažas - prancūzės puikiai įvaldė natūralios išvaizdos kūrimo meną. Tačiau tai nėra taip paprasta, kaip atrodo, nes prancūzės turi savų grožio paslapčių. Šiandien atskleisime jums keletą senų grožio ritualų, dėl kurių prancūzės atrodo tokios neatremiamos.

Prancūzių grožio paslaptys ir patarimai

Prancūzės mėgsta būti paprastos. Jų niekada nepamatysite pasidengusių makiažu. Jos laikosi kuo toliau nuo makiažo pagrindo ir makiažo pagrindo, pasilikdamos tik pagrindinius dalykus - lūpų dažus, blakstienų tušą ir skaistalus. Jos nori natūraliai švytinčios odos, todėl daugiau dėmesio skiria odos priežiūrai. Jos daugiau dėmesio skiria ne kosmetikai, o odos priežiūros priemonėms. Odos valymas, tonizavimas ir drėkinimas yra kasdieniai ritualai, kuriuos jos mielai pakartotų tiek kartų, kiek reikėtų, kad oda būtų sudrėkinta ir išvengtų senėjimo.

Veido kaukės ir masažai

Prancūzės nuo mažens naudojo veido kaukes savo odai ir plaukams puoselėti. Jos mieliau renkasi atkurti, nuraminti ir atjauninti odą, o ne atkurti naujų odos sluoksnių per didelį odos šveitimą. Svarbiausia - naminės veido kaukės, pagamintos iš natūralių ingredientų, nes prancūzės mėgsta natūralų požiūrį į grožį.

Kita prancūzių manija - veido masažai, skirti stresui mažinti ir sveikai švytinčiai odai įgauti. Jei Prancūzijoje atliekate veido masažą, galite būti tikri, kad gausite ir tikrai gerą veido masažą. Prancūzės kasdien tepdamos drėkinamąjį kremą atlieka švelnų veido masažą, jei ieškai grožio prekių gali užsukti į dimoda.lt turime veido kaukių ir kitų prekių.

Tonizuojantys vandenys:

Prancūzės, norėdamos tonizuoti odą, renkasi rugiagėlių vandenį ir rožių vandenį. Be to, po prausimosi labai populiarus terminis šaltinių vanduo, kuris yra švelnus odai, yra labai populiari prausimosi priemonė, pakeičianti kietą vandenį Prancūzijoje.

Raudonasis vynas, kaip dauguma žinome, turi daug antioksidantų, kurie yra naudingi organizmo sveikatai ir stabdo odos senėjimą. Vynas yra svarbi prancūzų kultūros dalis - prancūzams jis yra tai, kas mums yra vanduo.

Prancūzų moterų šukuosenos paslaptis

Natūralistinis prancūzės požiūris į grožį apima ir plaukus. Jos per daug nesureikšmina savo plaukų, kalbant apie šukuoseną ir plaukų formavimo priemones, o renkasi gydomąsias priemones. Joms prevencija yra geriau nei gydymas. Jos plaukus plauna ne kasdien, o kas antrą dieną ir atsisako džiovintuvo, kad plaukai išdžiūtų natūraliai. Svarbiausia, kad jei kas nors ir moka išpuoselėtus plaukus atrodyti dailiai, tai tik prancūzės.

Prancūzių fitnesas ir mityba

Smulkūs prancūzių kadrai kelia pavydą ir geidulį daugeliui pasaulio moterų. Kaip ir visur kitur, jos renkasi natūralų būdą palaikyti gerą fizinę formą - kasdien atlieka fizinius pratimus, pavyzdžiui, pasistato automobilį už kelių kvartalų nuo įėjimo į darbą arba išlipa iš traukinio likus kelioms stotelėms iki kelionės tikslo, kad galėtų pasivaikščioti, ir vietoj lifto naudojasi laiptais.

Prancūzijos moterų fizinis pasirengimas ir mityba:

Kalbant apie mitybą, prancūzės netiki dietomis. Jos maitinasi iš visos širdies, tačiau netobulėja. Jų paslaptis - valgio metu valgyti mažiau paties geriausio, o visą dieną reguliariai užkandžiauti nedidelėmis sveiko maisto porcijomis. Jie žino, kas jiems naudinga, ir renkasi šviežius produktus, o ne perdirbtą ir supakuotą maistą. Jie linkę valgyti daugiau žuvies nei daržovių, daugiau daržovių nei vaisių, o jogurto - du kartus per dieną.

Jei ko nors galima pasimokyti iš prancūzių grožio paslapčių ir gyvenimo būdo, tai būti protingiems ir puoselėti savo natūralų grožį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)