Dvigubo stiklo puodelis ir vyno taurės, ką verta apie juos žinoti?

Kiekvienas namuose turime daugybę puodelių, kurie skiriasi savo spalvomis, dydžiu, forma. Žmonės išsirenka savo mylimiausius puodelius, su kuriais pradeda gražios dienos rytą. Savaitgaliais puodelius keičia taurės, kurios gali būti ir namų dekoro dalis, nes jų grožis ir įvairovė yra beribiai.

Gražiausias vyno taures rasite čia

KOKS PUODELIS MADINGIAUSIAS IR KODĖL JĮ VERTA ĮSIGYTI?

Šiais laikais visi atkreipiame dėmesį ir į mažiausias detales, dėl to verta aptarti, koks puodelis yra madingiausias šiais metais. Tai naujoviškas ir labai puošnus dvigubo stiklo puodelis. Šis puodelis ne tik papuoš Jūsų namus, suteiks jiems jaukumo, bet ir yra labai patogus. Aptarkime šio dvigubo stiklo puodelio pliusus ir minusus:

  1. Puodelis yra labai modernus, gražus ir stilingas, dėl to malonu iš jo gerti kavą ir arbatą. Taip pat šis puodelis puikiai atrodo nuotraukose, jei mėgstate naudotis socialiniais tinklais, toks puodelis - didelis pliusas.
  2. Šis dvigubo stiklo puodelis sulaiko šilumą, dėl to Jūsų kava ar arbata išliks šilta ir aromatinga ilgiau nei paprastame puodelyje, dėl to verta rinktis šiuos puodelius. Puodelius patogu naudoti ir lauke, nes gėrimai neatvės taip greitai ir galėsite mėgautis tobulu skoniu.
  3. Dvigubas stiklas taip pat turi dar vieną didelį pliusą - puodelio krašteliai nebus karšti, dėl to galėsite jį nešiotis ten, kur Jūs tik norite ir visai be baimės nusideginti.
  4. Taip pat jei mėgstate šaltus gėrimus, šis puodelis Jums tikrai reikalingas, nes jis išlaiko ne tik šilumą, bet ir šaltį, tad artėjant šiltiesiems vasaros orams, būtinai įsigykite šiuos nuostabius puodelius.
  5. Tačiau kad ir koks nuostabus šis puodelis, jis turi ir vieną trūkumą. Dvigubo stiklo puodelių negalima plauti plovimo mašinoje, nes stiklas gali skilti ir pridaryti Jums papildomų problemų.

KOKIĄ VYNO TAURĘ PASIRINKTI VAKARUI SU DRAUGE?

  1. Jei renkatės gerti vyną, siūlau Jums įsigyti tulpės  formos taures, tuomet vyno skonis atsiskleis geriausiai. Kvapui sklisti padės tas, jog taurė viršuje siaurėja.
  2. Rinkitės didesnės talpos taures ir niekuomet vyno nepilkite iki taurės viršaus. Vynas taurėje turi užimti ⅓ viso tūrio. Kodėl to reikia? Nes taurėje atsiras deguonies, kuris padeda skleistis tiek vyno skoniui, tiek aromatui.
  3. Vyno taurę nuolat pildykite vynu, jog aromatas neišblėstų ir tuomet galėsite mėgautis maloniu vakaru su kompanija.

Jei ieškote, kur įsigyti dvigubo stiklo puodelių ir nuostabių, įvairiaformių vyno taurių, būtinai užsukite į gerduva.lt internetinę parduotuvę.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų