Kodėl verta rinktis dantų implantus?

Dantų implantus galima išskirti kaip vieną populiariausių priemonių, naudojamų sveikai ir estetiškai šypsenai atkurti. Nieko keisto – juk jie pasižymi ne vienu privalumu. Galbūt svarstote galimybę atlikti dantų implantavimą ir norite pašalinti bet kokias abejones? Tuomet pateikiame jums priežastis, kurios, tikime, leis įsitikinti tokio pasirinkimo teisingumu.

1. Efektyvus kramtymo funkcijos atkūrimas

Vienas iš didžiausių privalumų, kurį suteikia dantų implantai, yra tas, kad jie leidžia beveik 100 proc. atkurti kramtymo funkciją, kuri svarbi kiekvienam. Net ir tuomet, kai trūksta vieno danties, gali atsirasti virškinimo problemų. Pagrindinė to priežastis – prastai sukramtytas maistas, kurį sunkiau suvirškinti. Po dantų implantacijos žmogus ir vėl gali pilnai atlikti šią funkciją ir taip išvengti nemalonių pojūčių.

2. Estetiškos šypsenos užtikrinimas

Ant dantų implantų yra tvirtinami vainikėliai, kurie savo išvaizda beveik niekuo nesiskiria nuo natūralių dantų. Todėl po tokios procedūros šypsena atrodo labai natūraliai. Vainikėliai puikiai tinka tiek krūminių, tiek priekinių dantų atkūrimui. Taigi, jeigu norite susigrąžinti ne tik funkcionalią, bet ir patraukliai atrodančią šypseną, šis sprendimas gali būti kaip tik jums.

3. Galimybė užkirsti kelią žandikaulio kaulo nykimui

Netekus vieno arba daugiau dantų, žandikauliui tenka mažiau krūvio. Todėl ilgainiui jo kaulinis audinys gali pradėti nykti. Tokiu atveju pradeda keistis veido forma, todėl žmogus atrodo vyresnis nei yra iš tiesų. Žandikaulyje įsriegiami implantai perteikia kaului kramtymo metu patiriamą krūvį ir padeda jį apsaugoti nuo tirpimo. Tai leidžia palaikyti natūralią žmogaus veido struktūrą ir išvengti ankstyvo senėjimo požymių.

4. Rezultato ilgalaikiškumas

Dar vienas dantų implantų privalumas – ilgaamžiškumas. Jie pagaminti iš itin tvirtų medžiagų, tokių kaip titanas arba cirkonio oksido keramika. Abi jos puikiai sugyja su žmogaus kauliniu audiniu. Dantų implantavimas garantuoja ilgalaikį rezultatą, kuriuo galima džiaugtis iki kelių dešimtmečių ar netgi ilgiau.

5. Lengva priežiūra

Implantų priežiūra beveik niekuo nesiskiria nuo natūralių dantų. Juos reikia valyti šepetėliu ir pasta du kartus per dieną, ryte ir vakare. Tam, kad būtų pašalinami užsilikę maisto likučiai, po valgio burną rekomenduojama išsiskalauti šiltu vandeniu. Vizito klinikoje metu gydytojas odontologas gali parekomenduoti individualiai labiausiai tinkančias dantų priežiūros priemones.

6. Šalia esančių dantų išsaugojimas

Naudojant tam tikros rūšies protezus, pavyzdžiui, tiltelius, turi būti šlifuojami šalia esantys net ir visiškai sveiki dantys. Tačiau pasirinkus implantavimo procedūrą, to daryti nereikia, nes implantas sriegiamas į kaulą ir atstoja danties šaknį. Taigi taip išsaugomi šalia esantys sveiki dantys.

Jeigu netekote vieno ar daugiau dantų, nedelskite ir kreipkitės į specialistus. Įvertinę individualią būklę, jie gali paskirti tinkamiausią gydymą. Vienas iš tokių yra dantų implantavimas. Ši procedūra leidžia atkurti funkcionalią ir estetišką šypseną, kuri suteiks didesnį pasitikėjimą savimi.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Claudia klein 2021-05-28 11:24
Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotcap Global Financial Services“, mano vardas Claudia Klein, esu skolintoja ir finansinė konsultantė. Siūlau visokias paskolų paslaugas

Ar jums labai reikia finansinės paramos? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), siūlome tiek ilgalaikes, tiek trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir mes suteikiame paskolas su mažomis palūkanomis. 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų naudodama įvairiausius paskolų produktus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų