Riebalų persodinimas į veidą ir kitos Grožio Akademijoje esančios procedūros

Veidas žmogui yra svarbiausias viso kūno atspindys, dėl to juo turime rūpintis labiausiai - kremai, kaukės, šveitimai, apsilankymai pas specialistus įvairioms odos problemoms spręsti.

Tačiau ne visada šie veido prižiūrėjimai ir procedūros padeda pasiekti norimo rezultato. Ką tuomet daryti? Visu pirmiausia, reikia žinoti, jog savo veido oda privaloma pradėti rūpintis jau paauglystėje, nes nuo saulės, netinkamų kosmetikos priemonių, nenuvalyto makiažo veidas iš lėto praranda savo grožį. Senėjant veide nyksta riebalinis audinys, veidas praranda jaunatvišką spindesį ir putlumą, sumažėja skruostų tūris. Tačiau yra išeitis - riebalų persodinimas į veidą.

KAS TAI PER PROCEDŪRA - RIEBALŲ PERSODINIMAS Į VEIDĄ?

Nesupraskite blogai, tai nėra riebalų nusiurbimas nuo veido, tai kaip tik reikiamų riebalų į veidą papildymas. Kaip žinome, nuo 30 metų mūsų kūnas ir veidas pradeda kisti ir mes negalime sustabdyti šio proceso, tačiau tiems, kurie negali susitaikyti su ta mintimi, jog veidas neatrodo tobulai - verta išbandyti šią procedūrą su riebalų persodinimu į veidą. Žinoma, šią procedūrą gali išbandyti kiekvienas, kuris tik nori, tačiau ji yra reikalinga tuomet, jei veidas yra suglebęs, ir tam tikrose vietose veidą papildžius riebalais galima išgauti maksimaliai gerą rezultatą. Taip pat jei Jūsų veidas prarado jaunatviškumą, Jums tikrai padės riebalų persodinimas į veidą, nes veidas pradės švytėti ir vėl atrodys jaunatviškai. Jei veidas atrodo pavargęs net ir tuomet, kai esate pailsėjusi (-ęs), tuomet ši procedūra tikrai Jums reikalinga. Taip pat, ši procedūra padeda pakeisti savo veido formą, simetriškumą.

KAIP IR KIEKVIENA PROCEDŪRA, RIEBALŲ PERSODINIMAS Į VEIDĄ TURI TEIGIAMŲ IR NEIGIAMŲ PUSIŲ

  • Svarbiausias ir labiausiai vertinamas teigiamas faktorius yra tas, jog natūraliomis priemonėmis - Jūsų pačių nusiurbtais kūno riebalais - atgaunamas pasitikėjimas, žavesys ir veido spindesys.
  • Visuomet galite konsultuotis su chirurgu ir kitais specialistais. Chirurgas nustatys, ar Jums reikalinga operacija, ar ne.
  • Operacija nėra ilga, trunka valandą arba dvi valandas.
  • Operacijos metu naudojami paties paciento riebalai, kad būtų išgaunamas geriausias rezultatas. Tačiau tose vietose, kur bus nusiurbiami  riebalai, atsiranda kraujosrūvos ir nedideli (iki 0,5-1 cm ilgio) pjūveliai, kurie užsiuviami.
  • Praėjus chirurginės nejautros laikotarpiui, gali tekti gerti papildomus nuskausminamuosius vaistus.

Kiekvieno žmogaus organizmas yra skirtingas ir individualus, dėl to skirtingai reaguojama į žaizdas, tačiau prieš operaciją chirurgas pasako visą reikiamą informaciją ir Jūs turite teisę persigalvoti. Šią procedūrą, taip pat ir kitas, tokias kaip veido ir kūno patempimas rasite Grožio Akademijoje. Visuomet galite konsultuotis su specialistais ir išgauti geriausią norimą išvaizdą. Svarbiausia mylėkite ir būkite mylimi.


Gali būti reikalingas naujas veido kremas

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų