Gofruotas kartonas: svarbu ne tik turinys, bet ir pakuotė

Kartais daiktas, iš pažiūros atrodantis visiškai paprastas ar net nereikalingas, iš tiesų yra gerokai svarbesnis. Taip, dėžė, į kurią jums įdeda skanutėlę, garuojančią picą, nėra valgoma ar net, gadindama nervus, kurį laiką be vietos mėtosi namuose (kieno laikas nešti šiukšles, ką?), tačiau kokiu kitu būdu šią dar galėtumėte saugiai parsivežti?

Didmeninė pakuočių gamybos įmonė – UAB „Megapakas“ pagrindinė veiklos sritis, aktuali daugeliui įmonių, nepriklausomai nuo šių produkcijos rūšies.

Gofruotas kartonas – geriausia pakuočių gamybos žaliava?

Tikrai taip! Ir šis pareiškimas skamba ne iš bet kieno, o iš UAB „Megapakas“ – šios srities profesionalų – atstovų lūpų. Klysta tie, kurie pakuotes vadina kartoninėmis. Įprastas kartonas nuo gofruoto skiriasi visa eile savybių. Ir, kaip supratote, pastaroji medžiaga, kalbant apie pakavimo medžiagas, yra kur kas geresnis variantas.

Gofruotas kartonas – tai iš ekologiškų žaliavų pagaminta kelių sluoksnių medžiaga (2,3,5), dėl savo tvirtumo bei atsparumo idealiai tinkanti įvairių pakuočių gamybai nepriklausomai nuo to, kam pakuoti šios bebūtų skirtos. Puikiai apsaugoti liks net ir patys „įnoringiausi“ daiktai, pavyzdžiui, trapūs, dūžtantys, birūs, didesnių, nestandartinių išmatavimų.

Net ir toks „baubas“, kaip drėgmė, nebus pajėgus pažeisti transportuojamų daiktų funkcinių bei estetinių savybių: gofruoto kartono atsparumas drėgmei, kuris priklauso nuo sluoksnių skaičiaus – dar viena patraukli šios medžiagos savybė.

Viena žaliava – daug panaudojimo savybių

Iš gofruoto kartono pagamintas dėžes galima naudoti pačių įvairiausių daiktų pakavimui: pradedant, pavyzdžiui, maisto produktais ir baigiant didelių gabaritų baldais. Aišku, individualios daikto ypatybės lemia ir tai, kokios dėžės bus naudojamos. Pateikiame pagrindinius gofruoto kartono dėžių tipus.

Klapaninės. Tai – dėžės, kurios gali būti gaminamos į 3 arba 5 sluoksnių gofruoto kartono. Klapanines dėžes galima naudoti įvairių daiktų pakavimui, o šių funkcionalumą dar labiau padidina kartu galimi naudoti skirtukai, tarpinės ar grotelės.

Dėžės picoms. Kaip žinia, šio produkto ypatumas lemia, jog transportavimui naudojamos dėžės būtų atsparios karščiui bei drėgmei. Tokias savybes būtent turi minėta dėžių, pagamintų iš 3 sluoksnių gofruoto kartono, tipas.

Konditerinės dėžės. Standartinis šių variantas – 3 sluoksnių dėžė rudu vidumi ir baltas išore, specialiai pritaikymas konditerinių produktų laikymui ir transportavimui.

Dėžės, skirtos žemės ūkio produktų laikymui. Šio tipo dėžės yra gaminamos iš storiausio, net 4 mm storio gofruoto kartono. Tai – talpus, tvirtas, drėgmei atsparus pakuotės variantas, kuriame laikomi maisto produktai gali tiesiogiai liestis ir su maisto produktais.

Dėžės iš dviejų dalių. Tai – dėžė, sudaryta iš apatinės dalies ir dangčio. Priklausomai nuo pageidavimų, dviejų dalių dėžės gali būti įvairių formų, gaminamos iš skirtingo sluoksnių skaičiaus gofro kartono. Dėžės gali užsidaryti pilnai arba dalinai.

Greito uždarymo dėžės. Šios dėžės, kurios įprastai gaminamos iš trijų sluoksnių gofruoto kartono, klientą pasiekia kaip išklotinės. Tad belieka šias išlankstyti ir naudoti pagal paskirtį!

Kodėl UAB „Megapakas“ – jūsų pasirinkimas?

Kaip ir kiekvienoje srityje, taip ir gofruoto kartono gamyboje, tarp gamintojų verda arši konkurencija. Kodėl būtent megapakas.lt turėtų tapti jūsų pasirinkimu?

Tai – jauna, tačiau inovatyvi, į klientą bei tvarios aplinkos idėją orientuota įmonė. UAB „Megapakas“ veikla grįsta žemiau pateiktais principais.

  • Patvarių, atsparių drėgmei, patogių naudoti kartoninių pakuočių bei susijusių produktų gamyba.
  • Modernių technologijų naudojimas gamybos procese.
  • Individualizuota pakuočių gamyba, orientuota į kiekvieno kliento lūkesčius.
  • Šiuolaikiniai pakuočių dizaino sprendimai.
  • Ekologiškų, aplinkai draugiškų medžiagų naudojimas.
  • Orientacija į aukščiausią klientų aptarnavimo standartą.
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų