Kilimai – namų jaukumui, kaip pasirinkti?

Domėdamiesi namų interjeru, neretai galime pastebėti rekomendacijų pagyvinti kambarį ant grindų patiesus kilimą. Kilimas ne tik sukuria jaukumo jausmą – gi taip malonu basomis eiti per švelnų,  minkštą audinį, -  tačiau ir vizualiai kuria harmoningą aplinką, erdvei suteikia švelnumo. Taip pat, kilimai nesunkiai gali pagyvinti namus, padėti sukurti jiems charakterį, padalyti skirtingas erdves. Žinoma, nusprendus įsigyti kilimą, būtina sau atsakyti į kelis klausimus, priešingu atveju, vietoj namų puošmenos, kilimas gali pavirsti svetimkūniu.

Kokie tie klausimai?

Kokioje patalpoje bus tiesiamas kilimas? Su šiuo klausimu glaudžiai susiję, koks kilimo dydis turėtų būti. Jei kalbama apie durų kilimėlius, daug dėmesio skirti nereikia, tačiau miegamajame, svetainėje, terasoje – šie klausimai vienas nuo kito neatskiriami. Norint,  jog kilimas ne vien pridėtų interjerui cinkelio, tačiau ir būtų patogi jo dalis, būtina atkreipti dėmesį, kokią erdvę kilimas dengia. Pavyzdžiui, dideliame kambaryje kilimas turi būti tokio dydžio, jog ant jo tilptų visi erdvėje esantys baldai, tiesiant kilimą po kavos staleliu rekomenduotina, jog kilimas būtų tokio dydžio, kad sėdint ant sofos kojos visada būtų ant jo.

Modernių kilimų pasirinkimasmoderniems namams

Renkantis kilimą būtina apsvarstyti spalvą, stilių ir tekstūrą, medžiagą, iš ko pagamintas. Apsisprendus, norima natūralaus ar sintetinio pluošto, kilimo paieškos perpus sumažėja. Kiekvienas kilimas turi savybių, dėl kurių jis tinka konkrečioms vietoms ir naudojimui. Svarbiausia yra rasti kilimą, kuris geriausiai atitiktų individualius reikalavimus ir gyvenimo būdą. Modernūs kilimai – puikus pasirinkimas, yra įvairių modelių, spalvų ir formų. Platus asortimentas leidžia net labiausiai įnoringam klientui  be vargo rasti sau patinkantį, namams tobulą kilimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų