Kaip išsirinkti geriausią televizorių internetu?

Televizorių pasirinkimas šiandien yra tikrai labai platus, todėl vartotojai neretai teiraujasi, į kokius kriterijus vertėtų atsižvelgti. Jei lankomasi fizinėje prekybos vietoje, neretai tiesiog pasikliaujama konsultantų rekomendacijomis, tačiau negaištama laiko įvairių svarbiausių savybių vertinimui.

Kas kita, jei tokią techniką nusprendžiama pirkti internetu: pasirinkus šią galimybę vartotojai gali neskubėdami nuspręsti, koks televizorius geriausiai atitiktų individualius poreikius, ir jau tada galima atlikti užsakymą. Platų televizorių pasirinkimą rasite čia: https://pigu.lt/lt/televizoriai,  o įvertinę žemiau kriterijus galėsite paprasčiau priimti tam tikrą sprendimą. Taigi, į ką vertėtų atsižvelgti ieškant tinkamiausio televizoriaus?

Televizoriaus įstrižainė

Nors gana dažnai nusprendžiama pirkti tokį televizorių, kurio įstrižainė yra pakankamai didelė, tačiau nereikėtų pamiršti, kad optimalus įstrižainės ilgis visuomet turėtų priklausyti nuo patalpos dydžio. Televizoriaus įstrižainė turėtų būti tris kartus mažesnė už atstumą, iš kurio žiūrėsite televizorių (pavyzdžiui, jei atstumas yra 2,4 m, reikėtų rinktis ne didesnę nei 80 cm įstrižainę).

Ekrano tipas

Jei mėgstate žiūrėti aukštos raiškos turinį (arba norite matyti kiek įmanoma detalesnį vaizdą), puikiu pasirinkimu gali būti OLED ekraną turintys televizoriai. LCD televizoriai su VA tipo ekranu yra pigesni, tačiau jie taip pat pasižymi pakankamu ekrane matomo vaizdo detalumu. LCD televizoriai su IPS labiausiai tiks tiems žmonėms, kurie mėgsta žiūrėti televizorių dienos metu ar esant pakankamai ryškiam apšvietimui. Jei nesate užtikrinti, kokio tipo ekranas galėtų geriausiai pasiteisinti, pasitarkite su konsultantais, su kuriais galite susisiekti telefonu arba elektroniniu paštu.

Papildomos funkcijos

Svarstydami, kokį televizorių pirkti, visuomet įvertinkite, kokiomis funkcijomis naudositės pakankamai dažnai. Nereikėtų pamiršti, kad itin funkcionalūs įrenginiai įprastai kainuoja gerokai brangiau, todėl vertėtų įsitikinti, kad pasirinkus tam tikrą televizorių nepermokėsite. Šiandien dažnu pasirinkimu tampa televizoriai, turintys Smart TV funkciją, tačiau prieš apsisprendžiant vertėtų įsitikinti, kad šia funkcija tikrai naudositės (jei ne, pirkdami tokį įrenginį paprasčiausiai permokėsite).

Kokį gamintoją pasirinkti?

Šiuo metu yra siūlomi įvairių gamintojų televizoriai, todėl renkantis palankiausią galimybę visada naudinga įvertinti, kokių atsiliepimų yra sulaukusi skirtingų prekinių ženklų produkcija. Įvairių buitinių įrenginių galima rasti kiekvienuose namuose, todėl dauguma vartotojų jau yra susidarę tam tikrą nuomonę apie vieną ar kitą prekinį ženklą. Tuo vadovaujantis galima išsirinkti ir naują televizorių, nes tokiu atveju būsite visiškai ramūs, kad nauju pirkiniu tikrai neteks nusivilti. Taip pat naudinga pasidomėti, kokiam laikotarpiui yra teikiama garantija, ir ar tam tikro gamintojo televizoriaus remontas nepareikalaus pernelyg didelių išlaidų.

Numatykite televizoriui skirtą biudžetą

Renkantis techniką dėmesys krypsta ir į tai, kokia yra jos kaina. Nusprendus televizorių įsigyti internetu, galima pasirinkti patogų prekių rikiavimą pagal nustatytus įkainius, todėl atrasti tinkamiausius pasirinkimus tikrai nėra pernelyg keblu. Pavyzdžiui, jei nuspręsite įsigyti televizorių iki 500 eurų, prekių atrankos filtre galėsite pasirinkti kainų intervalą nuo 400 iki 500 eurų, ir labai greitai rasite jūsų finansines galimybes atitinkančią produkciją.

Jei norite įsirengti namų kino teatrą...

Jei namuose mėgstate rengti filmų peržiūros vakarėlius, tikėtina, kad norite tokio televizoriaus, kurio įstrižainė būtų pakankamai didelė. Vis dėlto, turime sutikti, kad tokio televizoriaus kaina yra pernelyg didelė, o tokiu įrenginiu naudojamasi ganėtinai retai. Kur kas palankiau įsigyti projektorių, kurį galite išsirinkti čia: https://pigu.lt/lt/kompiuterine-technika/projektoriai. Projektorių galėsite naudoti ne tik filmų peržiūrai, bet taip pat ir įvairių prezentacijų rengimui (prireikus projektorių galėsite pasiimti į darbą, į vakarėlį draugų namuose ar į tam tikrą renginį).

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų