Spausdinti šį puslapį

Top 5 ilgiausiai išliekantys aromatai

Daugelis moterų, besirenkančių kvepalus, siekia ne tik įstabaus, bet ir ypač ilgą laiką išliekančio aromato. Aromato šleifas, juntamas praėjus pro šalį, ne tik priverčia žmones atsisukti, bet ir paklausti, kokį aromatą naudojate.

Tad kokie 5 moteriški kvepalai visame pasaulyje yra sulaukę didžiulio susidomėjimo dėl savo itin ilgai išliekančio aromato?

  • „Molinard“ gamintojo moteriški „Secret Sucre“ kvepalai – vienas iš šio prekinio ženklo „perliukų“, kurį moterys apibūdina kaip ne tik ilgai išliekantį, bet ir švelnų, jausmingą, aistringą aromatą. Ambra, sandalmedis, pudrinės natos, jazminai šiems kvepalams suteikia išskirtinumo ir prabangų šleifinį aromatą.
  • Ir vyrams, ir moterims tinkami naudoti „Parfums de Marly“ kvepalai „Kuhuyan“ – dar vienas labai populiarus pasirinkimas https://kvepalusala.lt/ internetinėje parduotuvėje. Odos, kvapiųjų našlaičių aromatas susijungiantis tarpusavyje, išlieka juntamas ant odos bei rūbų ilgą laiko tarpą. Taip pat aromatas turi savybę neerzinti, o jo universalumas suteikia galimybę šeimai namuose kartu naudoti vienus ir tuos pačius kvepalus.
  • Vyriškas „Amouage“ aromatas „Sunshine“ ypač mėgstamas savimi pasitikinčių vyrų, kuriems svarbu gerai atrodyti bei kvepėti visos dienos eigoje. Bergamotės, kadagio uogos, apelsino brendžio mišinys sukuria nepamirštamą aromatą vyrams, kurio didelis pranašumas - ilgai išsilaikantis kvapas. Didžiausią kvapiųjų medžiagų koncentraciją turi EDP simboliu žymimi kvepalai, todėl rinkdamiesi ilgai savo aromatu džiuginančius kvepalus, atkreipkite į tai dėmesį.
  • Moteriški „Chanel“ kvepalai „Mademoiselle“ išsiskiria savo rytietišku aromatu, paliekančiu elegantišką bei jaunatvišką šydą. Nors šie kvepalai vadinami jaunatviškais bei seksualiais, šiuos yra pamėgusios ir vyresnio amžiaus moterys. Verta paminėti, jog ne tik šie „Chanel“ prekinio ženklo kvepalai pasižymi ypač ilgai išliekančiu aromatu, kadangi visi gamintojo aromatai turi aukščiausią kvapiųjų medžiagų koncentracijos kiekį, tad moterys gali pasidairyti ir kitų šio prekinio ženklo kvepalų.
  • Vyrams skirti „Giorgio Armani“ kvepalai „Code Profumo“ turbūt yra žinomi daugeliui. Kvepalai pasižymi itin stipria kvapiųjų medžiagų koncentracija: kardamonu, žaliuoju mandarinu, gintaru, odos, muskato riešutais. Pikantiški, tačiau tuo pačiu gaivūs kvepalai tampa puikiu pasirinkimu vyrams, kuomet užpurškus kvepalų ant pulsuojančių odos vietų, šių atsiskleidžiantį aromatą jausite bent 10 valandų.
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)