Spausdinti šį puslapį

Kokią kelionę pasirinkti, jei norisi keliauti autobusu

Visi norime pailsėti, tačiau kiekvienas poilsį suprantame skirtingai. Vieniems poilsis, tai laiko leidimas su draugais, kitiems poilsis deginimas prie jūros, dar kitiems knygos skaitymas, maisto gaminimas, kelionės. Tie, kam patinka kelionės, žino, kad keliauti yra smagu ir toks poilsis palieka didžiausius įspūdžius. 

Kelionės metu norisi turėti kuo mažiau rūpesčių ir pamiršti viską, apie ką galvojai, dėl to renkamasi keliauti autobusu. https://iorouosta.lt/ siūlo patogias keliones, komfortiškais mikroautobusais visoje Lietuvoje. Važiuojame iš oro uostų ir į juos, o tvarkaraštis būna suderintas su populiariausių skrydžių grafikais, kad kelionės būtų patogios ir greitos. Tiesa, paėmimo laiką taip pat deriname su kiekvienu keleiviu individualiai. 

  • Grupės, vaikai ir šeimos gali keliauti dar pigiau. Mes siūlome ypatingas nuolaidas grupėms bei didelėms keleivių grupėms, o tuo pačiu ir pastoviems klientams, su kuriais sudarysime ilgalaikes sutartis. Dėl nuolaidų ir ypatingų kainų reikia kreiptis telefonu. 

Kur pailsėti Lietuvoje, kad būtų galima nukeliauti autobusu

Išsvajotas atostogos Lietuvoje neskaičiuojant laiko... Poilsis su nakvyne Lietuvoje suteiks galimybę bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti nerūpestingomis akimirkomis! Puikus poilsis prie ežero, jūros ar miške, nakvynes su SPA ar visiškai privatų poilsį tik dviem.

  • Viena iš mėgstamų vietų, į kurias keliauja žmonės iš visų Lietuvos miestų yra Druskininkai. Pasirinkite patogią kelionę autobusu ir pamirškite rūpesčius. Druskininkus galima vadinti Pietų Lietuvos perlu ir vienu gražiausių šalies kurortų. Šiame mieste rasite gausybę pramogų, o magiška gamta leis pailsėti ir kūnui, ir protui. Mieste įsikūręs ir jį bene labiausiai pastaraisiais metais garsina Druskininkų vandens parkas, kurio erdvės pritaikytos bet kokio amžiaus lankytojams: mažieji pramogauja specialioje vaikų erdvėje su beždžionių tiltais, šiltais kriokliukais, smėlio paplūdimiu ir tikrą jūrą primenančiu baseinu. Suaugusieji kviečiami atsipalaiduoti 20-ies pirčių erdvėje, apsilankyti masažo salone bei išbandyti ekstremalius vandens atrakcionus. Druskininkuose apgyvendinimo paslaugas teikia per 40 viešbučių, sanatorijų, vilų ir kitų svečių visus metus laukiančių kompleksų. Viešbučiai Druskininkuose garantuoja visavertį poilsį: miesto svečiai kviečiami įsikurti jaukiuose standartiniuose kambariuose arba apartamentuose. Viešbučiuose suteikiama plati paslaugų gama: nuo apgyvendinimo, maitinimo iki vandens pramogų, SPA procedūrų bei įvairių pramoginių veiklų.
  • Birštonas žavi savo paprastumu ir galėjimu keliauti autobusais, nes ten niekas nesinaudoja automobiliais. Viešnagė Birštono sanatorijose puikus sprendimas norint ne tik pailsėti, bet ir sustiprinti sveikatą. Štai Tulpės sanatorijoja kviečia į 2 naktų poilsį dviem, kurio metu galėsite ne tik konsultuotis su gydytoju, bet ir lankytis baseinuose, pirčių komplekse, dalyvauti mankštose bei pasilepinti parafino ir kitomis procedūromis. Na, o Eglės sanatorija Jus nustebins procedūrų gausumu. Čia kasdien gausite net po 5 procedūras, maitinimą tris kartus per dieną, bei taip pat gydytojo konsultaciją. Birštonas puikuojasi garsiais ir itin populiariais viešbučiais, kuriuose kiekvienas gali mėgautis nuostabiomis SPA procedūromis.
  • Poilsis Palangoje – tai jūros ošimas, pušų aromatas bei smėlis po kojomis... Čia surinkti patys geriausi poilsio pasiūlymai su nakvyne Palangoje, kurie Jūsų atostogas pavers pačiomis įsimintiniausiomis. Nakvynė aukščiausios klasės viešbučio kambaryje, romantiškas SPA ritualas, apsilankymas mineralinio vandens baseinų ir pirčių komplekse privers pamiršti viską aplink ir mėgautis neužmirštamomis akimirkomis dviese.

Mėgaukitės poilsiu Lietuvoje, keliaudami autobusu ir pamiršite visus rūpesčius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)