Kur geriausia pirkti padangas?

Vadovaudamiesi kelių eismo taisyklėmis, du kartus per metus turime pasirūpinti automobilio padangų keitimu – nors naujų gaminių nereikia pirkti kasmet, atėjus laikui atsinaujinti, svarstome, kaip tai būtų galima padaryti efektyviau. Pastaruoju metu sparčiai populiarėjant apsipirkimui internetu, vis dažniau pasirenkamas ir toks padangų įsigijimo būdas, kuris gali pasiūlyti daugybę naudingų privalumų. Jei tuo abejojate, siūlome su jais susipažinti.

Galima apsipirkti bet kuriuo metu

Tai – kone ryškiausias privalumas, kurio negalėtų pasiūlyti nei viena fizinė padangų parduotuvė. Norėdami nuvykti į ją, turite derintis prie jų grafiko – mažesniuose miestuose darbo valandos tikrai nebūna pačios ilgiausios. Tuo tarpu pirkdami internetu, apžiūrėti visas prekes galite bet kuriuo metu, visiškai nesvarbu, ar tai būtų itin ankstyvas rytas, ar netgi vidurys nakties.

Gausus pasirinkimas

Net ir tuomet, jei fizinė parduotuvė yra pakankamai didelė, joje ganėtinai sudėtinga sutalpinti visą prekių asortimentą – dalis jų tuomet atsiduria kataloguose, tad tenka gaišti savo laiką bandant susipažinti su visais pasiūlymais. Tuo tarpu internete iš karto galite rasti visas asortimente ar sandėlyje esančias prekes – dažnu atveju jų įvairovė yra kur kas didesnė.

Efektyvus padangų filtravimas

Net ir tuomet, jei fizinėje parduotuvėje esantis prekių asortimentas yra ganėtinai platus, tai dažnu atveju tampa didesniu trūkumu nei privalumu. Jei padangų išdėstymas nėra patogus, teks apžiūrėti nemažai šių gaminių, jog surastumėte tinkamus Jūsų automobiliui. Tuo tarpu naudojantis elektroninių parduotuvių filtravimo sistema, iš karto yra galimybė pasirinkti transporto priemonei tinkančių ratų apavų dydį, o jeigu asortimentas vis tiek atrodo per platus, jį galima susiaurinti pagal kitus filtrus. Pavyzdžiui, jei Jus domins būtent Triangle padangos, galėsite matyti tik šios kompanijos pasiūlymus, o jeigu turite nusistatę aiškų biudžetą, į brangesnius modelius net nereikės žiūrėti.

Galimybė sutaupyti

Prekių sandėlių išlaikymas dažnu atveju yra kur kas pigesnis nei fizinių parduotuvių, todėl internetu prekiaujančioms įmonėms gerokai paprasčiau pasiūlyti mažesnes kainas, pačioms nepatiriant jokių nuostolių. Taip pat nesunku pastebėti, jog kartais yra taikomos nuolaidos, kurios galioja tik apsiperkant internetu. Dar vienas ženklus tokio apsipirkimo būdo privalumas yra tas, jog nesugaištant papildomo laiko, labai greitai galima palyginti skirtingų parduotuvių pasiūlymus – važinėjant į fizinius padalinius, tai padaryti būtų šiek tiek sudėtinga. Itin dažnai akcijas ir išpardavimus galima pastebėti Pigu.lt el. parduotuvėje: jei norite apžiūrėti žymiosios Michelin kompanijos padangas, spauskite čia: https://pigu.lt/lt/auto-prekes/padangos/ziemines-padangos/f/michelin.

Patogus prekių pristatymas

Apsiperkant internetu, galima pasirinkti pristatymą tiesiai į namus – tuomet nereikės rūpintis, kaip sutalpinti padangas mažesnėje bagažinėje. Be to, daugelis parduotuvių pateikia informaciją apie tai, ar gaminiai yra sandėlyje ir kada būtų galima tikėtis jų pristatymo – jei šiek tiek skubate, tai gali nulemti ir Jūsų pasirinkimą.

Jokio spaudimo renkantis

Nors kartais nuomonės iš šalies gali padėti priimti sprendimą, dažnu atveju jį norisi priimti gerai apsvarsčius ir ramiai pagalvojus – jei toks apsipirkimas Jums priimtinesnis, tikėtina, kad dažniausiai tai darote internetu. Čia nieko netrukdomiems galima palyginti padangų specifikacijas ar netgi paskaityti kitų vairuotojų apžvalgas. Galų gale, renkantis pirmą kartą, yra galimybė vadovautis išsamiais apsipirkimo gidais, kuriuose rasite informaciją, į kokius pagrindinius kriterijus turėtumėte atsižvelgti. Spauskite čia, jei ruošiatės žieminių padangų įsigijimui.

Akivaizdu, kad padangų įsigijimas internetu iš tiesų gali pasiūlyti ne vieną privalumą. Jei norisi šiuos gaminius įsigyti greičiau, o galbūt – net ir pigiau, tikrai vertėtų apsvarstyti tokią galimybę.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų