Apie galimus pažeidimus – 422 pranešimai

Rugpjūčio 16–22 d. Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 422 pranešimus. Ne darbo metu gauti 168 pranešimai. Reaguodami į skubius pranešimus ne darbo metu, pareigūnai vyko į iškvietimus 38 kartus.

Praėjusią savaitę Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus buvo pranešta 17 kartų, medžioklę – 8 kartus. Dėl atliekų deginimo buvo kreiptasi 28 kartus, netinkamo atliekų tvarkymo – 26, nuotekų – 16, vandens taršos – 16, neteisėtų kirtimų – 19, vandens apsaugos juostų pažeidimų – 10, vandens transporto priemonių pažeidimų – 5, oro taršos – 11, miškų – 2, saugomų teritorijų – 1, neteisėto grybavimo / uogavimo – 1, pašalintų gandralizdžių – 1, avarijų – 1, kitos taršos – 4, dėl kitų pažeidimų ir konsultacijų kreiptasi 34 kartus.

Dėl į eismo įvykius pakliuvusių laukinių gyvūnų kreiptasi 108 kartus, dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais – 114 kartų.

Iš ne darbo metu gautų 168 pranešimų 38 buvo skubūs, iš jų 123 pranešimai buvo gauti savaitgalį ir 131 darbo dienomis po darbo valandų.

Skubūs pranešimai patenka į skubaus reagavimo pranešimų sąrašą ir į juos išvykti privaloma per pusvalandį pasyvaus budėjimo metu, per 1 val. – darbo metu. Į kitus pranešimus reaguojama eilės tvarka – t. y. per kuo trumpesnį laiką, bet ne vėliau kaip per 10 darbo dienų.

Apie aplinkos apsaugos pažeidimus galima pranešti tel. (8 5) 273 2995 arba 112.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų