Kai norisi pasijusti lyg svetur…

Kartais namai pradeda pabosti. Tam, kad jie vėl taptų „gyvi“ ir pripildyti gyvybingos energetikos - reikia juos atnaujinti. Jeigu jau pasiryžote pokyčiams, tuomet juos galite paversti į kažką naujo ir artimai jūsų sielai. O tai gali būti romantiškoji Prancūzija, kurioje ne tik pati šalis, bet ir jos glamūrinis namų interjeras sužavi kiekvieną.

Spalvos ir tekstūros

Švelnumas, lengvumas ir šviesa - visa tai yra prancūziškas stilius. Tokio tipo namuose dominuoja purpurinė, mėlyna ir žalia spalvos. Galbūt kam nors gali atrodyti keistai, jog namuose sups tokios itin sodrios spalvos, tačiau nebijantiems eksperimentuoti ir kurti savitą stilių, šių spalvų pasirinkimas - idealiausias. Prancūziškame namų interjero stiliuje yra mėgstami paveikslai. Žinoma, jie turi būti pritaikyti prie bendro vaizdo. Paveikslų gerbėjams gera žinia - prancūziško stiliaus namuose galima turėti tikrai ne vieną ar du, o kuo daugiau meno kūrinių!

Vien glotnios, minkštos ir lygios tekstūros, prancūziškame stiliuje nėra reikalaujamos. Prancūziško tipo namuose galima maišyti įvairių tekstūrų derinius. Išlaisvinkite savo fantaziją ir derinkite savo norimas tekstūras - tiek kietą, tiek groblėtą, tiek glotnų ir minkštą paviršius. Visa tai sukurs balansą ir jokiu būdu nesukels nuobodulio!

Jeigu kyla klausimų dėl interjero ir jo dizaino, visada galite kreiptis į Iris.lt. Specialistų pagalba susikursite savo svajonių namus!

Baldai ir virtuvė

Modernas ir kaimiško stiliaus detalės, prancūziško stiliaus namuose - netiks. Geriausia rinktis paprastus, senovinius baldus. Nebijokite ir šiek tiek nudėvėtų (ar vintažinių) baldų. Visada galite ir patys dekoruoti paprastą kėdę ar stalą, nes šiam stiliui būdingas solidumas ir rafinuotumas, todėl jį galite patys savaip ir sukurti. Prancūziškam stiliui prabangos nereikia! Užtenka visiško paprastumo, kuris yra išreikštas skoningai. 

Prancūziško stiliaus virtuvėje persipina kaimiškas ir tradicinis stilius. Šio stiliaus virtuvės, šiuo metu yra labai populiarios, todėl kilti keblumų surasti reikiamus baldus - neturėtų. Nebent norėsite užsisakyti unikalaus tipo virtuvės baldus. Tuomet gali būti, jog reikės palaukti, kol bus jums surastos norimos ir reikiamos medžiagos. Taip pat jeigu rinksitės vintažinio stiliaus buitinę techniką, žinokite, kad norint ją gauti kokybišką, gali būti, jog ją reikės siųstis iš užsienio valstybių. 

Augalų įvairovė

Jeigu mėgstate augalus - jums pasisekė! Prancūziškame interjere privalo būti atskirų vietų, kurios yra skirtos būtent augalams. Net jeigu nepavyksta įsigyti įvairių prabangių ir retų augalų, paieškokite jų realistiškų kopijų, kurios sukurs namams glamūro ir gyvumo persipinta aurą. Pagal populiarumą, jo viršūnėje yra saulėgrąžos. Pas dauguma Prancūzijos gyventojų namuose, galite atrasti bent po nedidelę saulėgrąžų puokštę. Taip pat prancūziškame stiliuje gali tvyroti tulpės, levandos ir rožės. Gėles galite rinktis pagal tai, kurios yra jums labiausiai patinkančios. Kiekviena iš šių gėlių turi savitą ryšį su Prancūzija, todėl prancūziškas kvapas namuose - garantuotas!


Verta pasidomėti virtuvės baldų gamyba

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų