5 priežastys, kodėl gėlių pristatymas į namus yra dėmesio vertos paslaugos

Dėka didžiulės technologinės pažangos, e-komercijos sritis sulaukė neįtikėtino populiarumo. Galimybė vos keliais savo išmaniojo telefono paspaudimais užsisakyti norimas prekes suteikė vartotojams gerokai daugiau galimybių. O tarp didžiulės prekių pasiūlos, laikui bėgant gėlės internetu ėmė išsiskirti ypatinga paklausa.

Dovanos visais laikais buvo bene svarbiausia ir pagrindinė dovana bet kuria svarbesne proga - tai gali būti gimtadienis, vestuvės, vakarėlis ar mokyklos baigimo šventė. Todėl nenuostabu, kad gėlių pristatymas į namus šiandien tapo tokia populiaria paslauga, atrandančia svarbią vietą daugelio žmonių gyvenime.

1. Suasmenintos gėlių pristatymo paslaugos

Paprastai gėlės yra labai puikus būdas išreikšti savo meilę. Kai kalbama apie individualizuotą gėlių pristatymą į namus, tai tampa dar nuostabesne priemone, kuri padeda parodyti jūsų meilę, kartu pribloškiant ir nustebinant savo antrąją pusę. Nusprendus pasinaudoti gėlių pristatymo paslaugomis jūs suteikiate sau galimybę rinktis ypatingai suasmenintus sprendimus, nepamirštant ir personalizuotų žinučių, kurios šiam gražiam gestui suteikia dar daugiau žavesio.

2. Gėlės gali būti pristatytos tą pačią dieną

Vienas iš svarbiausių gėlių užsakymo internetu privalumų yra tai, jog gėlės į namus gali būti pristatytos dar tą pačią dieną. Dėl šios priežasties šios paslaugos tampa tobulu pasirinkimu įvairiais nenumatytais ar didelės skubos reikalaujančiais atvejais. Pavyzdžiui, įsivaizduokite, kad jums visiškai pasimiršo jūsų artimo draugo gimtadienis ir jūs turite vos keletą valandų sugalvoti, kaip jį nustebinsite. Tokioje iš pirmo žvilgsnio beviltiškoje situacijoje puikiai pasitarnauja gėlių pristatymas į namus, kurio atveju gėlės nurodytu adresu gali būti pristatytos ir vos po kelių valandų nuo jūsų užsakymo pateikimo.

3. Užtikrintas gėlių pristatymas 

Gėlių užsakymas internetu nėra tolygus bet kurių kitų fizinių prekių užsakymui. Gėlių salonai, kurie teikia gėlių pristatymo į namus paslaugas, puikiai supranta, kokią didelę reikšmę jų veikloje turi operatyvumas, sklandumas ir profesionalumas. Be to, nemenka dalis klientų šiomis paslaugomis naudojasi dėl jų didelio greičio ir užtikrinto gėlių pristatymo. Būtent todėl profesionalūs šias paslaugas teikiantys floristai visuomet pasirūpina užtikrintu gėlių pristatymu, o tai vartotojams leidžia būti tikriems, kad jų užsakymas niekur nepasimes ir nurodytą adresatą pasieks pačiu laiku.

4. Didžiulis asortimentas 

Kai kuriais metų laikais nėra paprasta tam tikruose fiziniuose gėlių salonuose atrasti konkrečiam sezonui mažiau būdingas gėles, todėl tokiais atvejais tenka skirti gerokai daugiau pastangų norint atrasti dominančias gėles. Tačiau, kai kalba pakrypsta apie gėlių pristatymą į namus, atsiveria gerokai didesnis gėlių asortimentas. Ir net jei tam tikrų gėlių jums nepavyksta atrasti aplankytoje el. parduotuvėje, galite tą pačią akimirką apsilankyti bet kurioje kitoje internetinėje gėlių parduotuvėje – ir visą tai jūs galite padaryti be jokių didesnių pastangų.

5. Išeikvojama mažiau laiko 

Šiandien kiekvienas yra labai užimtas ir gyvena ypač sparčiu gyvenimo ritmu. Todėl nenuostabu, kad dauguma žmonių nė neturi laiko fiziškai apsilankyti gėlių parduotuvėje. Ir čia į pagalbą atkeliauja gėlės internetu. Tereikia vos kelių sekundžių, kad internetu galėtumėte pateikti savo užsakymą! Taigi, šiame skaitmeniniame amžiuje laikas nebegali būti kliūtis įsigyti norimas gėles. Be to, peržiūrėję vartotojų atsiliepimus ir vertinimus jūs galite dar lengviau pasirinkti patikimą internetinę gėlių parduotuvę, kurioje dirbantys floristai pasirūpins profesionaliu jūsų užsakymo įgyvendinimu.

Metas užsisakyti gėles į namus

Ką gi, ar jau susipažinote su svarbiais gėlių įsigijimo internetu privalumais? Jei taip, galite būti tikri, kad šis sąrašas nėra baigtinis! Todėl jei jau kurį laiką jums stigo laiko apsilankyti gėlių parduotuvėje ir įsigytomis gėlėmis nustebinti savo antrąją pusę ar kitą jums artimą ir brangų žmogų, dabar būtų pats metas pasinaudoti gėlių pristatymu į namus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų