Rengiate smagų šeštadienio vakaro SPA su šeima? Tuomet Jums reikia veido kaukių

Jei jaunystėje visiems rūpesčiams išspręsti pakanka veido kremo ir prausiklio, tai bėgant metams kosmetologai rekomenduoja vis daugiau kokybiškų odos priežiūros būdų. Vienas iš jų - kaukės. Žinoma, yra įvairių kaukių, kuriomis gali lepintis ir jauniausios kaukių mėgėjos. Drėkinamosios kaukės tinka visiems, dėl to nesvarbu, kokio amžiaus esate, galite mėgautis jų nauda. Dėl jų pasirinkimo - tikros galios - dalinamės patarimais, kaip išsirinkti tinkamiausią kaukę.

Kokios veido kaukės tinka visai šeimai, jei norisi kaukių vakarėlio?

Veido kaukė moterims. Moterų odos tipai gali būti labai skirtingi, taip pat skiriasi ir jų poreikiai. Todėl svarbu kruopščiai pasirinkti tinkamą kaukę: drėkinančią, raminančią, stangrinančią, valančią ir kt. Kaukę galima rinktis pagal norimą poveikį ir laikymo ant veido tipą, galima pasitarti su konsultantu ir išsirinkti tą, kuri moters veidui suteiks daugiausiai naudos. Žinoma, moterys veido kaukes naudoja dažniausiai, dėl to ir pasirinkimas joms yra didelis.

Vyrų veido kaukė. Nors vargu ar vyrai bus priklausomi nuo veido kaukių, jų odos poreikis nėra mažesnis nei moterų. Vyrai turi storesnę odą, tačiau ji linkusi į inkštirus ir riebumą. Jiems tinka veido kaukės, skirtoms poroms valyti, odai maitinti, nosies inkštirų šalinimo kaukės ir kt. Jei neturite rimtų odos problemų, galite būti tikri, kad tiks ir gaivinamoji kaukė. Žinoma, galima rinktis ir tokias kaukes kaip moters, tačiau geriausią naudą duoda tos kaukės, kurios yra skirtos būtent vyrų odai.

Vaikų kaukės. Vaikų oda yra labai jautri ir plona, ​​todėl jie turėtų ieškoti natūralių kaukių, kuriose nėra dirginančių ingredientų. Vaikų kaukės gali būti linksmos, su įvairiais gyvūnais ar stipriais kvapais, todėl jos motyvuos vaikus jas dažniau naudoti. Vaikams nereikia piknaudžiauti kaukių dėvėjimu, tačiau retkarčiais palepinti veidą galima, nes tai tampa tiesiog smagiu žaidimu ir perauga į gerą pamoką apie odos priežiūrą.

Veido kaukės paaugliams. Paauglių oda itin jautri, linkusi spuoguotis, todėl veido kaukę reikėtų atrinkti kruopščiai. Puikiai tiktų veido kaukės mišriai odai, nuo spuogų ar skirtos specialiai paaugliams. Žinoma, yra įvairių paauglių, jei jūsų veido oda nėra probleminė, galite rinktis drėkinamąją kaukę, jei turite inkštirų, jums pravers kaukė, kuri padės jais atsikratyti.

Sunku išsirinkti kaukę, nes yra daug tekstūrų?

Nežinote nuo ko pradėti kaukių paiešką? Tiesiog užeikite čia ir išsirinkite vieną patinkančią kaukę sau ir šeimos nariams: https://www.drogas.lt/odai/veidui/kaukes/c/B104

Visos kaukės yra geros tekstūros ir formos - turėtumėte išbandyti keletą variantų ir pasirinkti tą, kuri jums labiausiai patinka. Lupamosios kaukės yra labai populiarios, kaip ir gelio kaukės. Patogi kaukė, tinkama keliaujant ar kelyje. Priklausomai nuo tekstūros, galite turėti ir želatinos kaukę, gerai priimtą deguonimi prisotintą kaukę.

Žmonėms, mėgstantiems ekologišką kosmetiką, patiks veido kaukės, pagamintos iš natūralių produktų. Tai gali būti kaukė, kurioje yra dumblių, arba kaukė su agurkų ekstraktu, kuri labai tinka kaip gaivinanti ir maitinanti kaukė. Kaukę taip pat galima tepti atskirose vietose: lūpas, nosį, balinančią akių kaukę. Akių pagalvėlės arba hidrogelio pagalvėlės akims padės ryte atrodyti žvalesnėms. Išsirinkite geriausią kaukę ir mėgaukitės gražia išvaizda kiekvieną dieną.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų