Spynų keitimas yra paslauga, kurios dažnai tikrai nenaudojame, bet nutikus išskirtiniams atvejams be jos išsversti neįmanoma. Pažeidus ar užblokavus spynų sistemą, reikia pakeisti spynas Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje ar kituose miestuose. Jei raktas nesisuka arba po jo įterpimo pasigirsta keistas garsas, ekspertas gali greitai įvertinti problemą ir pasakyti, ką daryti ir kiek tai gali kainuoti. Ne visada reikia pakeisti visas spynas, o kartais reikia pakeisti užrakto šerdies mechanizmą, skirti tinkamą remontą ir pan. Visada reikia teisingai įvertinti, ar situacijai tikrai reikia pakeisti spyną. Situacijos įvertinti patiems nepavyks, dėl to geriausia yra kreiptis į profesionalus.

Jei pametėte raktą reikia jį pakeisti nauju, tas pats galioja ir vagystės atveju. Tuomet geriausia keisti spyną

Patikimiausias dalykas, kurį galite padaryti, yra pakeisti durų spyną panašia ir patikimesne durų spyna.Jei jums nereikia keisti užrakto, turite pakeisti tik užrakto šerdį, procesas bus greitesnis ir pigesnis, tačiau ir keičiant spyną viskas vyksta sklandžiai ir greitai. Nesvarbu, kokį variantą pasirinksite, svarbu šį darbą pavesti profesionalui, žinančiam, kaip tinkamai pakeisti spyną. Meistrams spynų keitimas yra kasdienis darbas, atliekamas greitai ir kokybiškai, dėl to turite pasitikėti meistrais ir jie pasirūpins jūsų problema.

Ką daryti, jei butas buvo apiplėštas ir durys išlaužtos, kaip apsisaugoti nuo tokių įvykių?

Grįžus namo ir radus išlaužtas duris bus viena iš nemaloniausių situacijų. Šiuo metu jums nereikia panikos, pasinaudokite keliais patarimais:

  • Jei namo durys tvarkingos ir jų nereikia keisti, tai spyną pakeisti privaloma. Akivaizdu, kad tokio tipo spyna yra nesaugi ir garantuojama, kad bus sugadinta įsilaužimo atveju. Kreipdamiesi į spynų meistrą, jums nereikia sukti galvos, kokią spyną uždėti, jie pasiūlys ir pateiks priimtiniausią pasirinkimą. Profesionalai turi pakankamai įgūdžių ir žinių, kas yra spynų keitimas ir kaip jį pakeisti. Todėl darbai bus atlikti greitai ir profesionaliai.

  • Reikėtų atsižvelgti į kitas saugos funkcijas. Patikimiausias metodas apsunkins vagių įsilaužimą-ekspertai taip pat gali patarti. Galima įrengti kameras, pakeisti duris geresnėmis, rinktis dvigubą ar net trigubą spyną. Signalizacijos pajungimas taip pat yra viena iš galimybių, padedančių išvengti įsilaužimo.

Ar nusprendėte, kad namų užrakto pakeitimas tapo būtina procedūra?

Renkantis durų spyną, atminkite, kad pagal atsparumo ir apsaugos nuo vagystės klasifikaciją spynos skirstomos į keturias kategorijas:

  • 1 lygis-atrakinimo laikas neviršija 2 minučių;

  • 2 lygis-atrakinkite po 5 minučių;

  • 3 lygis-langinės atidarymo laikas yra mažiausiai 15 minučių;

  • 4 lygis-atidarykite ilgiau nei 30 minučių.

Remdamiesi tuo, galite nuspręsti, kokio užrakto norite ar reikia. Kuo ilgiau užtrunka durų atidarymas, tuo sunkiau jas užrakinti. Taip pat reikia prisiminti, kad svarbu ne tik pakeisti spynas, bet ir jų skaičių. Keli užraktai visada yra patikimesni nei vienas, vagims su jomis yra daug sunkiau dirbti.

Tai yra pagrindinės priežastys, kodėl reikia pakeisti tik spyną. Tačiau jų yra daugiau, ir kiekvienu atveju gali kilti tam tikrų problemų, kai reikia kitokio sprendimo. Bet kokiu atveju į meistrą galima kreiptis bet kuriuo metu, jie pasiruošę padėti bet kuriame mieste, kur tik jums prireiks jų pagalbos. Patikimas meistras greitai reaguoja į problemą, atvyksta laiku ir tikrai greitai sutvarko problemą. Čia galite rasti patikimų meistrų kontaktus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų