Renkatės vestuvinius žiedus: ką reikia žinoti?

Vestuvių stebuklą kuria ne tik pačios vestuvės, bet ir visas pasiruošimas šventei ir piršlybų akimirkos. Visa tai – svečiai, dekoras, suknelė, kostiumas, aplinka, žiedai ir, žinoma, dviejų žmonių meilė. Be abejo, tuoktuvės neįsivaizduojamos be žiedų, kurie simbolizuoja meilę, ištikimybę, atsidavimą vienas kitam. Tad ką reikia žinoti, prieš įsigyjant žiedus?

Patarimai renkantis vestuvinius žiedus

  • Klausykite širdies. Pagalvokite, kokie papuošalai Jus labiausiai traukia ir tuomet žinosite, kokio vestuvinio žiedo norite: ar tai baltas ar geltonas auksas, o galbūt titanas ar platina? Gal su inkrustuotais briliantais, o gal, tiesiog, klasika?

  • Suplanuokite biudžetą. Užsibrėžtas biudžetas Jums leis išsirinkti geriausią įmanomą variantą už skirtą sumą.

  • Pagalvokite apie papuošalo paviršių – pašiauštas ar lygus, blizgus ar matinis?

  • Graviravimas. Turėkite omeny, kad graviruoti žiedo viduje galima ne tik vestuvių datą ar poros vardus. Tai gali būti bet kokia Jūsų sugalvota simbolika ar frazė.

  • Išskirtiniai brangieji akmenys juvelyriniams dirbiniams prideda daugiau vertės, todėl atminkite, kad net ir ploniausias žiedas gali būti papuoštas deimantu. Tas pats galioja ir sužadėtuvių žiedams, kurių daugiau rasite čia: https://indivi.lt/suzadetuviu-ziedai

  • Žiedus rinkitės kartu. Tai nebūtinai reiškia, kad žiedai turi būti vienodos stilistikos, net priešingai – gali būti visiškai iš skirtingų planetų. Tačiau modelius rinkitės būdami drauge, kad galėtumėte aptarti įvairius faktorius bei pasidalinti galutinio rezultato džiaugsmu.

  • Visuomet ateidami rinktis vestuvinio žiedo, atsineškite ir sužadėtuvių (jei ketinate juos nešioti kartu). Taip, galėsite matyti ar abu papuošalai dera kartu. Taip pat verta paminėti, kad jei auksinis sužadėtuvių žiedas jau puošia Jūsų pirštą, tuomet reikėtų tokios pačios medžiagos, t. y. aukso, ir vestuviams žiedams.

  • Kuo anksčiau pradėsite ieškoti vestuvinių žiedų, tuo mažiau įtampos patirsite. Žinoma, to taip pat nereikėtų daryti ir likus metams iki šventės, nes tokiu atveju žiedo dydis gali nebetikti. Geriausia būtų žiedus pirkti ar užsisakyti likus bent 4 mėn. iki ceremonijos.

Šiandien kaip ir senais laikais vestuvinis žiedas simbolizuoja įsipareigojimą vienas kitam. Jie tarsi užtvirtina, kad pažadas vienas kitam yra toks pat brangus kaip ir auksas ar deimantas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų