Kaip nudžiuginti savo kolegas artėjant šventėms?

Kalėdų dovanos yra vienas iš būdų parodyti dėmesį kolegoms, juos motyvuoti ir kurti ilgalaikius santykius. Šventines dovanas, beje, siūloma įteikti tiek darbuotojams, tiek partneriams. Norėdami perduoti draugišką žinutę arba maloniai nustebinti gavėją, pasirinkite ne tik stilingą, bet ir praktišką dovaną. Tad kaip originaliai nudžiuginti kolegas?

Platus dovanų asortimentas

Verslo dovanos dažniausiai dovanojamos verslo partneriams, darbuotojams, esamiems ir būsimiems klientams. Šių smulkmenų tikslas – užmegzti ir sustiprinti tarpusavio ryšį. Praktiškos biuro dovanos apima itin platų asortimentą, kurį sudaro:

  • rašymo reikmenys;

  • užrašų knygos ir bloknotai;

  • gertuvės ir termosai;

  • kuprinės;

  • stilingi atšvaitai;

  • skėčiai;

  • kt.

Įsigydami šias dovanas, būsite užtikrinti, jog jos tikrai bus panaudotos. Svarstydami, kokias smulkmenas norite įteikti, pirmiausia nuspręskite, kokią žinutę jomis norite perduoti. Pavyzdžiui, jeigu jūsų įmonėje priimta leisti laisvalaikį aktyviai, rekomenduojame kolegas nustebinti gertuvėmis ir kuprinėmis, kurios leis patogiai judėti. Galima sumaniai dekoruoti pasirinktus daiktus įmonę priminsiančia spauda.

Dovanų rinkiniai

Jeigu nerandate tinkamos dovanos, puikiu sprendimu gali tapti dovanų rinkiniai. Sukurti deriniai palengvins paiešką ir sutaupys nemažai laiko. Jau paruošto rinkinio dedamųjų pavyzdys:

  • vizitinių kortelių dėklas;

  • rašiklis;

  • raktų pakabukas;

  • piniginė.

Visi daiktai, kurie sudaro rinkinį, dera tarpusavyje. Dažniausiai spalvos būna neutralios. Dominuoja juodos, baltos, rudos, smėlio ir kreminės atspalviai. Profesionalai už jus apgalvos net menkiausias smulkmenas, tad nereikės ieškoti derančių detalių. Subtiliai ir solidžiai atrodantys rinkiniai puikiai tinka tiek kolegoms, tiek svarbiems verslo partneriams.

Personalizuotų dovanų nauda

Personalizuotos dovanos kuria bendruomeniškumo jausmą ir skatina vieningumą. Todėl dovanos su verslo logotipu ar šūkiu darbuotojams parodo, jog jie yra svarbi komandos dalis. Taip pat tai yra praktiška ir naudinga reklamos priemonė, kuri didina potencialių klientų arba naujų darbuotojų pritraukimą.

Kalėdinė atmosfera biure

Nusprendę, kokias dovanas įteiksite kolegoms, pasirūpinkite ir biuro atmosfera. Kalėdiniai papuošimai ir suvenyrai sukuria šventinę nuotaiką biure. Spalvingai ir skoningai papuošta aplinka sukurs nuotaikingą atmosferą ir suteiks džiaugsmo darbuotojams. Todėl švenčių laukimas bus dar malonesnis.

Verslo dovanų pasirinkimas itin platus. Todėl pirmiausia išsiaiškinkite gavėjo poreikius ir nuspręskite, kokią žinutę norite perduoti. Tai itin palengvins dovanų paieškas ir sutaupys jums laiko. Originalūs dovanų sprendimai parodo dėmesį komandai ir didina jos narių lojalumą įmonei, įsitraukimą į komandines veiklas. Lygiai ta pati nauda galioja ir kalbant apie partnerius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų