Spausdinti šį puslapį

Kuo pradžiuginti brangiausią žmogų?

Kelis kartus per metus, daugumai iš mūsų iškyla klausimas “ką gi padovanoti mamai”? Mamos gimtadienis, Motinos diena, Kalėdos ar kita šventė, kurios metu ketinate sveikinti mamą, ima kelti dvejopus jausmus – norisi pradžiuginti, nustebinti, palikti įspūdį ir maloniai nuteikti visos šventės laikotarpiui, tačiau dovanų idėjos mamai kartais labai sunkiai sumąstomos!

Laimei gyvename technologijų amžiuje ir iš ko rinktis tikrai yra, o pasirinkus dovanų idėjos mamai kryptį alternatyvų irgi tikrai nemaža: nuo puikiausių kvepalų, vardinių papuošalų, jos mėgstamų knygų, indų, buities prekių iki kelionių ar tiesiog gerų emocijų. Belieka nutarti kuo gi labiausiai džiaugtųsi Jūsų mama!

Kokia Jūsų mama, tokia ir dovana!

Dovanų idėjos mamai niekada neišsenka, tačiau rinkdamiesi dovaną savo mamai, pirmiausia atsižvelkite į mamos pomėgius. Pirmiausia tai yra puikus kriterijus, padedantis pasirinkti labai neprašaunant pro šali. Jūsų mama jaunatviška, nenustygstanti vietoje? Ji drąsiai priima visus iššūkius ar net mėgsta adrenaliną? Tuomet jai greičiausiai tikrai patiks aktyvios pramogos. O gal Jūsų mama nepataisoma romantikė ir verkia žiūrėdama romantiškas melodramas? Tokiu atveju vakarienė restorane, jodinėjimas žirgu, pasiplaukiojimas jachta ją maloniai nustebins ir parodys, kad suprantate jos jausmus. Galiausiai žinote, kad jos hobis pavyzdžiui gaminimas? Kodėl nepasiūlius suši sukimo pamokos ar geros kulinarijos knygos (čia svarbu nustatyti, gal mama jau turi ir knygą ir suši sukimo įgūdžius).

Geriausia dovana – Jūsų laikas ir meilė

Nesvarbu, kurios dovanų idėjos mamai pasirodė kaip tik tai ko ieškote, dar pagalvokite ir apie tai, kas padėtų rasti laiko ir bendros veiklos kartu. Žinoma, kad puikus naujas puodų rinkinys tikrai bus įvertintas ir primins Jus ilgai, tačiau kartais mamai bus kur kas brangesnis drauge praleistas laikas! Todėl jei mama gurmanė, nusiveskite ją prabangios vakarienės į  gerą restoraną, išvykite drauge į trumpą savaitgalio kelionę, suorganizuokite gražią judviejų fotosesiją ar užsiimkite Jūsų abiejų mėgiama veikla.

Galiausiai nepamirškite, nors visi mėgsta staigmenas, kartais labai naudinga tiesiog pasiteirauti – blogiausiu atveju mama švelniai nusišypsos ir primins Jums, kad geriausia dovana jos gyvenime, esate Jūs.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)