6 priežastys, kodėl verta įsigyti elektrinį dantų šepetėlį

Šiais laikais turime galimybę susipažinti su vis įspūdingesnėmis rinkos naujovėmis, kurios leidžia dar patogiau atlikti įvairius buities darbus ar netgi pasirūpinti asmenine higiena. Elektriniai dantų šepetėliai yra girdėti daugeliui iš mūsų, tačiau vis dar ne kiekvienas išdrįsta juos išbandyti. Jei ir Jums kyla abejonių, siūlome susipažinti su pagrindiniais tokių prietaisų privalumais.

Efektyvumas

Nors dantis valytis mokomės nuo pat vaikystės, net ir labai kruopščiai tai darant, rankinio dantų šepetėlio šereliai negali pasiekti visų tarp dantų susikaupusių akmenų ir apnašų taip gerai, kaip tai gali padaryti elektriniai. Be to, visose dantų dalyse naudojama tokia pati energija, tad nereikės nerimauti, kad ką nors praleisite ar vieną pusę išsivalysite geriau nei kitą. Kitaip tariant, elektriniai dantų šepetėliai daug paprasčiau išlaikys Jūsų dantis, dantenas ir liežuvį švarius ir sveikus.

Sutaupoma laiko

Vargu, ar patys sugebėtumėte taip greitai judinti dantų šepetėlį, kaip tai daro elektriniai modeliai. Dėl to valymo laikas nuo 3-5 rekomenduojamų minučių sutrumpėja iki dviejų. Tiesa, jei patys bandytumėte pasiekti tokių pačių rezultatų, darbuotis reikėtų apie valandą.

Funkcionalumas

Nors gali pasirodyti, jog kiekvienas elektrinis dantų šepetėlis yra pakankamai funkcionalus, iš tiesų daugelis jų gali pasiūlyti ir papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, galima rinktis iš kelių skirtingų režimų ar specialioje programėlėje stebėti, kaip valotės dantis ir gauti dar daugiau naudingų patarimų. Tokias ataskaitas neretai siūlo Philips Sonicare elektriniai dantų šepetėliai, tačiau galite būti tikri – kiti gamintojai stengiasi nuo jų neatsilikti.

Sutaupoma dantų pastos

Dažniausiai teigiama, kad užtenka žirnio dydžio dantų pastos kiekio, kad pavyktų pasiekti kokybiškus rezultatus, tačiau užsimiršę jos neretai išspaudžiame per visą šepetėlio ilgį. Šiuo atveju taip padaryti nepavyks, kadangi elektrinio šepetėlio galvutė paprasčiausiai yra mažesnė.

Galimybė pritaikyti šepetėlį pagal savo poreikius

Daugelis elektrinių šepetėlių turi keičiamus antgalius – priklausomai nuo jų tipo, šiuos prietaisus galima pritaikyti jautresnėms dantenoms ar, pavyzdžiui, norint šiek tiek pabalinti dantis. Panašių variantų rasite ir daugiau, tad tokį šepetėlį galėsite pritaikyti pagal savo norus ar kamuojančias problemas.

Naudinga pramoga vaikams

Dantų valymas dažniausiai nėra mylimiausias mažylių užsiėmimas, tačiau jei tai reikės daryti su funkcionaliu šepetėliu, daugelis vaikų tikrai pakeis savo nuomonę. Tuo labiau, kad jiems skirti prietaisai labai dažnai pasižymi žaismingu dizainu ar netgi yra puošiami mėgstamų herojų atvaizdais. O jei pasitelksite ir specialias programėles, tokia veikla bus itin smagi, tačiau tuo pačiu mokys vaikus rūpintis burnos higiena.

Akivaizdu, kad elektriniai dantų šepetėliai nestokoja privalumų – jei norisi didesnio komforto, funkcionalumo ir efektyvumo, tikrai vertėtų apie juos pagalvoti. Platų tokių prietaisų pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje, o apie tai, kaip juos išsirinkti, plačiau skaitykite čia.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų