Spausdinti šį puslapį

Populiariausi barzdų stiliai 2022 metais

Atėjus naujiems metams daugeliui norisi išvaizdos pokyčių – jei turite barzdą, kone paprasčiausia yra pakoreguoti jos stilių, kuris neabejotinai turės įtakos ir visai Jūsų išvaizdai. Siekiant, jog tokie pasikeitimai būtų stilingi, pravartu pasidomėti, kokios barzdos tendencijos vyraus 2022 metais – galbūt jos įkvėps naujoms idėjoms.

„Dviejų dienų“ barzda

Tokia barzdelė tinka visiems veido tipams ir yra labai lengvai suformuojama – tereikia keletą dienų jos neskusti, o po to tokį rezultatą palaikyti pasitelkiant barzdakirpę. Dažnai teigiama, kad kelių dienų barzdą turintiems vyrams moterys dažnai teikia pirmenybę, tad galite tuo pasinaudoti. Tiesa, jei nesinori atrodyti netvarkingai, pravartu įsitikinti, jog barzda auga tolygiai ir ant veido nelieka tuščių zonų.

Trumpa barzda

Visoms veido formoms tinkanti trumpa barzda yra išskirtinai universali – su ja žavingai atrodysite tiek formalioje, tiek ir visiškai neįpareigojančioje aplinkoje. Tokia šukuosena apjungia tvarkingumą su individualumu. Šiuo atveju galima eksperimentuoti su įvairiais tokios barzdos stiliais, tačiau trumpa ją galėsite vadinti tol, kol plaukelių ilgis neviršys 2,5 – 5 centimetrų.

Riesti ūsai

XIX amžiuje tokie ūsai būdavo turtų ir rafinuotumo simbolis – šiais laikais toks stilius Jūsų socialinio statuso tikriausiai neatskleis, tačiau pasirinkę jį, atrodysite labai stilingai ir elegantiškai. Tiesa, reikės pasistengti, kad ūsus pavyktų užriesti, bet tokios pastangos tikrai nenueis veltui. Tokį stilių ypač rekomenduojama išbandyti tiems, kurių veidas yra pailgas ar stačiakampio formos.

Pilna barzda

Tai – didelė, vešli barzda, kuri leidžia Jums atrodyti kaip vikingams. Toks stilius ne vienerius metus neapleidžia mados tendencijų. Jis ypač tinka tiems, kurių veidas yra deimanto ar trikampio formos. Barzdos vešlumas priklausys nuo Jūsų genetikos, tačiau bet kuriuo atveju teks pasirūpinti ir papildomomis priežiūros priemonėmis, kurios pamaitins plaukus ir išsaugos sveiką jų išvaizdą. Platų tokių produktų pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Van Dyke stiliaus barzda

Šį barzdos stilių išgarsino žymus dailininkas Anthony Van Dyke – nors tokia šukuosena jis puošėsi XVII amžiuje, tačiau ji populiari išliko iki pat šių dienų. Tai – kruopščiai apkirptų ūsų ir ožio barzdelės derinys, kuris leidžia sukurti originalų įvaizdį. Labiausiai jis tiks tiems, kurie turi siauresnį smakrą.

Ožio barzdelė

Toks stilius gali turėti daugybę variacijų (barzda gali būti siaura, ilga ar netgi išskutinėta), tačiau pagrindinis jos išskirtinumas – plaukai yra paliekami tik smakro srityje. Galite užsiauginti ir dailius ūsus – toks derinys ateinančiais metais taip pat bus madingas. Toks barzdos tipas dažniausiai rekomenduojamas apvalų veidą turintiems stipriosios lyties atstovams.

Akivaizdu, kad 2022 metais netrūks variantų, kaip formuoti barzdą, jog visuomet atrodytumėte madingai. Tačiau lygiai taip pat galite eksperimentuoti ir su kitais variantais – svarbiausia, kad pasirinktas stilius tiktų prie Jūsų veido bruožų ir leistų jaustis savimi.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)