Spausdinti šį puslapį

Mokestis – ir už muzikytę

Ukmergiškė Elvyra pasakojo, kad skambino į „Sodrą“, tačiau su konsultantu nebuvo sujungta.

Aiškino, kad tik penkias minutes paklausė muzikytės ir padėjo ragelį. Sakė, kad neturėjo kantrybės laukti.

Tačiau vėliau sužinojo, kad nuo jos „Pildyk“ kortelės buvo nuskaičiuota 1 euro suma. Sunkiai besiverčianti moteris sakė kitą kartą skambinti į „Sodrą“ bijosianti, jei už skambutį, kurio metu su niekuo nepakalbėjo, tenka susimokėti.

Moteris teiravosi, ar tikrai paskambinus ir laukiant, kol atsilieps konsultantas, reikia sumokėti už šio ryšio paslaugas. Girdėjo, kad kitur taip nėra.

„Sodros“ Komunikacijos skyriaus atstovė Malgožata Kozič paaiškino, kad skambinant ilguoju „Sodros“ informacijos numeriu (8 5) 250 0883 taikomi standartiniai operatorių tarifai, tai yra tokie patys, kaip skambinant bet kuriuo kitu numeriu.

Skambinant trumpuoju informacijos numeriu 1883, priklausomai nuo mobiliojo ryšio operatoriaus, skambučio kaina siekia nuo 1 iki 9 centų už minutę. Visiems reikėtų atminti, kad skambutis apmokestinamas nuo to momento, kai pradedamas transliuoti atsakiklio tekstas ir žmogus yra informuojamas, kiek reikės palaukti sujungimo su konsultantu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)