7 populiariausios tradicinių dulkių siurblių firmos

Nors šiais laikais galime sutikti daugybę skirtingų dulkių siurblių tipų, tradiciniai jų modeliai vis dar nepraranda savo populiarumo – jie pasižymi ir gera kaina, ir paprastu naudojimu. Nusprendus įsigyti tokį prietaisą, tenka susipažinti su plačia pasirinkimo įvairove – tuomet pravartu atsižvelgti ne tik į pagrindinius parametrus, bet ir į prekinį ženklą. Priklausomai nuo jo galime spręsti apie tam tikras dulkių siurblių ypatybes. Šį kartą aptarsime kelis gamintojus, kurie susilaukia daugiausiai pirkėjų dėmesio.

Hoover

Įmonės, kurios sugeba dirbti ilgiau kaip šimtą metų, visuomet yra vertos mūsų dėmesio – ne išimtis yra ir šie gamintojai. Jų siūlomi dulkių siurbliai garsėja našumu, dirba tyliai ir neeikvoja daug energijos – būtent tokių savybių iš šios įrangos ir norėtųsi tikėtis. Taip pat verta paminėti ir daug komplimentų susilaukiantį dizainą bei naujausias technologijas, kurioms kompanija skiria itin daug dėmesio.

Thomas

Šios kompanijos siūlomi dulkių siurbliai leidžia prisiminti, kas yra vokiška kokybė. Itin daug dėmesio visuomet skiriama patvarumui ir ilgaamžiškumui, tačiau taip pat nepamirštamos ir naujosios technologijos. Būtent dėl to prekyboje galima rasti dulkių siurblių su vandens filtru, plovimo funkcija ar, pavyzdžiui, specialiai augintinių priežiūrai pritaikytų modelių. Galingumas, funkcionalumas ir tylus darbas – tai dažniausiai įvardijami šių prietaisų pranašumai.

Bissell

Jei įspūdingai atrodo šimto metų sulaukusios kompanijos, ši nustebins dar labiau – grindų priežiūros srityje besispecializuojantys gamintojai tai sėkmingai daro jau ilgiau kaip 140 metų. Jų siūlomi tradiciniai dulkių siurbliai yra nedideli, lengvai valdomi ir pakankamai našūs, jog galėtų įveikti bet kokius susikaupusius nešvarumus. Be to, siūlomi modeliai, kurie yra pritaikyti naminių gyvūnėlių savininkams.

Karcher

Ši Vokietijos kompanija savo veiklą tęsia jau ilgiau kaip aštuonis dešimtmečius – jų siūlomi dulkių siurbliai garsėja aukšta kokybe ir patikimumu, o gamintojai jų kūrimui nevengia pritaikyti šiuolaikinių technologijų. Itin daug dėmesio susilaukia Karcher plaunamas siurblys: tokie prietaisai puikiai tinka ne tik grindų, bet ir baldų ar kitų tekstilinių paviršių valymui. Tačiau panašių daugiafunkcinių sprendimų įmonės asortimente pavyks surasti ir daugiau.

Electrolux

Ilgiau kaip šimtmetį rinkoje esanti kompanija stengiasi mūsų gyvenimą paversti kaip įmanoma geresniu ir malonesniu – prie to prisidėti gali ir bet kuris Electrolux siurblys. Tradiciniai jų modeliai labiausiai giriami dėl galingumo, leidžiančio efektyviai pasirūpinti grindų švara. Taip pat užtikrinama aukšta energijos efektyvumo klasė, o įvairiapusiškas asortimentas leidžia atrasti visus lūkesčius pateisinantį modelį.

Philips

Gerai visiems pažįstamas prekinis ženklas asocijuojasi su aukšta kokybe, o juo pažymėti įrenginiai nestokoja inovatyvių technologijų. Suprasdami, jog kiekvieno iš mūsų poreikiai yra skirtingi, gamintojai siūlo kelias tradicinių dulkių siurblių linijas: kai kurios iš jų skirtos vertinantiems galingumą, tuo tarpu kitos patinka ieškantiems kompaktiškų namų pagalbininkų. Iš arčiau su jomis galėsite susipažinti Pigu.lt el. parduotuvėje arba spustelėję čia.

Bosch

Ši ilgametę patirtį sukaupusi įmonė ypatingai daug dėmesio skiria šios įrangos testavimams, todėl gali užtikrinti, jog siurbimo rezultatai bus nepriekaištingi, o patys įrenginiai patikimai veiks ilgus metus. Be to, jie patys ilgus dešimtmečius kuria dulkių siurblių variklius, kurie taip pat nestokoja kokybės. Asortimentas platus ir pritaikytas įvairiausiems poreikiams – nusprendę pasitikėti šia kompanija, labai greitai tuo galėsite įsitikinti patys.

Tai – populiariausi, tačiau tikrai ne vieninteliai standartinių dulkių siurblių gamintojai. Pasidomėkite jų istorija, vertybėmis, paskaitykite kitų pirkėjų atsiliepimus ir tikrai lengvai suprasite, kuriais iš jų verta pasitikėti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų