Spausdinti šį puslapį

Policija paskelbė apie vasario mėnesio reidus

Vasario mėnesį policijos pareigūnai vykdys prevencines priemones, kurių metu aktyviai kontroliuos, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių reikalavimų.

Vasario 1–4 d. vyks pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė. Taip pat bus vykdoma ir privalomų saugos priemonių (saugos diržų, saugos šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių) naudojimo kontrolė.

Vasario 7–13 d. bus vykdoma krovininių automobilių ir autobusų kontrolė.

Vasario 9–11 d. pareigūnai vykdys pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų kontrolę.

Vasario 16–19 d. bus vykdoma vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Vasario 21–25 d. pareigūnai stebės, ar vairuotojai sustoja prieš pėsčiųjų perėjas, kai to reikalaujama pagal taisykles. Vasario 26–28 d. – pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolė – tamsiuoju paros laiku, matomumą gerinančių saugos priemonių (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.) naudojimas.

Pareigūnai ragina vairuotojus keliuose elgtis atsakingai ir drausmingai, laikytis visų Kelių eismo taisyklių reikalavimų, segėti saugos diržus, nevairuoti apsvaigus nuo alkoholio ar neturint tam teisės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)