Pažintys internetu: įdomūs bei netikėti faktai

Pažintys internetu šiandien yra labai populiarios, daugybė žmonių be šio sprendimo, jau net neįsivaizduoja savo gyvenimo. O, ar galėtų būt kitaip, kai šis pasirinkimas turi tiek daug privalumų?

Net neišeidami i namų, galite rinktis tokius sprendimus kaip pažintys Vokietijoje ar kitose šalyse ir mėgautis bendravimu su žmonėmis iš viso pasaulio. Tačiau taip pat nesunku pastebėti, kad dauguma žmonių tiesiog nežino arba nepastebi, kad pažintys internetu, neatsiejamos ir nuo tam tikros statiškos, skaičių ar tiesiog smagių bei netikėtų situacijų. Tad, kviečiame sužinoti daug įdomių faktų  apie tai.

  1. Kaip žinia, žmonės, norintys susipažinti internetu, turi pateikti dviejų tipų informaciją – tekstinę (pateikti svarbiausius faktus apie save, trumpai papasakoti apie save), o taip at – dažnu atveju, pageidaujama ir bent kelių nuotraukų. Na, ir, žinoma, svarbu pastebėti, kad visais laikais buvo svarbus vienas klausimas: o kas visgi labiau domina profilių lankytojus? Tekstinė ar vaizdinė informacija? Visgi, pasirodo, kad šiuo atveju, nugali tekstinė informacija – vieno JAV atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad net 55 proc. žmonių pirmiausia vertina tai, kas parašyta, ir tik 45 proc. žmonių nuotraukos atrodo svarbiausios. Taigi, belieka tik pridurti, kad jei norite, jog jūsų profilis būtų ypač lankomas, didelį dėmesį turėtumėte skirti tekstinei informacijai, t.y., savęs  pristatymui. 
  2. Įprasta manyti, kad pažintys internetu domina tik vienišus žmones, ir, kad visomis pažinčių programėlėmis ar internetinėmis svetainėmis naudojasi tik tie, kurie iš tiesų yra vieniši ir nori susirasti sau artimą žmogų. Visgi, apklausų metu išaiškėja visai kitokia tiesa; pasirodo, maždaug net pusė besidominčių pažintimis internetu, jau būna užmezgė santykius; ketvirtadalis yra susituokę ir tik ketvirtadalis yra iš tiesų vieniši bei nori susirasti antrąją pusę. 
  3. Sėkminga pažintis ta, kuri baigiasi tuoktuvėmis. Tačiau būtent čia galima pastebėti ir dar vieną įdomų faktą. Sutapimas ar ne, bet galima drąsiai teigti, kad būtent internetas tikrai paspartina šiuos reikalus. Statistika rodo, kad kai žmonės susipažįsta internetu, vidutinis laiko tarpas nuo pažinties iki piršlybų siekia vos 18 mėnesių. Tačiau, jei pora susipažįsta realiai, tuomet laika nuo pažinties iki piršlybų yra gerokai ilgesnis – 

praeina net 42 mėnesiai. 

  1. Dar vienas, ypač dominantis klausimas yra toks: tai, kas visgi – moterys ar vyrai dažniau renkasi pažintis internetu? Ir nors moterys pirmauja daugelyje įvairių sričių, verta pastebėti, kad būtent šiuo klausimu pirmauja vyrai – jie dažniau renkasi pažintis internetu. ir įvardija labai svarbų argumentą – jie teigia, kad pažintys internetu yra kur kas lengvesnis būdas užmegzti pokalbį. Be to, nurodoma ir dar viena priežastis –stipriosios lyties atstovai teigia, kad tai padeda jiems sutaupyti labai daug laiko.
  2. Tačiau ir tai – dar ne viskas. Puikiai žinome, kad kalbant apie sprendimų pasirinkimą, neretai įtakos turi ir sezoniškumas, pavyzdžiui, puikiai žinome, kad atšalus orams, ypač išauga lankymasis soliariumų studijose. Tačiau, ar kada susimąstėte, kad ir pažintys internetu yra įtakojamos sezoniškumo Pasirodo, orams atšalaus, vis daugiau žmonių užsiregistruoja internetinėse pažinčių svetainėse arba pradeda naudotis pažinčių programėlėmis. 

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad internetas jums dovanoja pažintis iš viso pasaulio, pavyzdžiui, pažintis Berlyne ir t.t. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # ff 2022-03-20 10:35
labas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų