Susitikime naujame improvizacijos šou „IMPROWOODAS“

„Žiūrovų teatras“ pristato savo naujausią spektaklį – interaktyvų, nuotaikingą, spontanišką ir nenuspėjamą teatrinės improvizacijos pasirodymą pavadinimu „IMPROWOODAS“.

Improvizacija - tai toks scenos žanras, kur tuo pačiu metu vyksta kūryba ir jos atlikimas. Profesionalūs aktoriai Milda Noreikaitė, Marius Repšys, Oskar Vygonovski ir Balys Latėnas šou metu, be išankstinio pasiruošimo, vadovaudamiesi žiūrovų pasiūlymais, iš karto kuria ir vaidina įvairiausias situacijas, netikėčiausias istorijas ir nuotaikingus personažus. Niekas nežino, kur pasisuks istorijos vingis – į romaną, užsimezgusį traukinių stotyje, tragikomišką išlikimo žaidimą negyvenamoje saloje ar kuriozišką susitikimą prie odontologo kabineto. Šiame pasirodyme nėra jokių scenarijų, išankstinių pasiruošimų ar repeticijų. Žiūrovų akyse, tiesiog „čia ir dabar”, gimsta netikėtas, linksmas ir unikalus drauge sukurtas reginys. Prie vakaro šou vedėjo vairo stos Vytautas Rumšas jaunesnysis, o vakaro svečias – Mindaugas Papinigis.

Greičiausiai, ne vienam Lietuvos žiūrovui improvizacijos žanras primena apie kultiniu reiškiniu tapusį improvizacijos šou „Pagauk kampą“. Tiesa, jis buvo rodomas per televiziją,  o „IMPROWOODAS“  suteikia galimybę pasimėgauti improvizacija teatro scenoje.

Improvizacijos pasirodymus stebinčius žiūrovus žavi situacijų netikėtumas ir komiškumas, bet neretai kyla klausimas: ar pasirodymas tikrai nėra surežisuotas? Negi aktoriai taip laisvai viską kuria čia ir dabar? Aktorius ir šio pasirodymo idėjos autorius Balys Latėnas patvirtina, kad scenoje viskas tikrai kuriama ekspromtu, bet, kad tai pasiekti, reikia ilgai ir kantriai treniruotis.

Visi „IMPROWOODO“ aktoriai – scenos profesionalai, atvirauja, kad improvizacija jų gyvenimui suteikia žavesio, malonaus jaudulio, netikėtų rezultatų, todėl šiomis emocijomis ir patyrimais jie nori pasidalinti su žiūrovais. Vytautui Rumšui improvizacija asocijuojasi su kokybiška pramoga ir kūrybiškumu. Milda Noreikaitė improvizaciją gretina su žaidimu, drąsa ir kūryba, o Marius Repšys teigia: „Improvizacija man yra iššūkis, savęs pažinimas. Noriu išbandyti save naujame amplua“.

„IMPROWOODAS“ - kiekvieną kartą kitoks. Viskas priklauso nuo žiūrovų pasiūlymų ir nesurežisuotų aktorių improvizacijų. Niekas nežino, kaip bus. Bet aišku, kad juoko, netikėtumų ir gerų emocijų tikrai nestigs. Žiūrovai ir aktoriai sukuria puikią atmosferą ir kompaniją, tad belieka prisijungti ir mėgautis vakaru!

Spektaklio kūrybinė komanda kviečia žiūrovus ateiti į pasirodymą ir trumpam pamiršti visas atsakomybes ir įsipareigojimus, pabūti čia ir dabar, atsitraukiant nuo kasdienių rūpesčių.

Plačiau apie spektaklį: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/improvizacijos-sou-improwoodas-77233/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų