Botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijos

Botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijos įprastai atliekamos gydytojo kabinete. Jos yra minimaliai invazinės, o tai reiškia, kad išvengsite operacijų. Botulino injekcijas sudaro natūraliai bakterijų gaminama medžiaga, kuri tarsi užšaldo raumenis, susilpnindama jų susitraukimus. Taigi tokiu būdu galite sumažinti dėl veido mimikų atsiradusias raukšles, atsikratyti pažastų, delnų ir padų prakaitavimo bei kitais klinikiniais tikslais. Tuo tarpu odos užpildų sudėtyje esti ingredientų, suteikiančių tūrio suplonėjusioms ir elastingumą praradusioms vietoms. Tai ypatingai būdinga skruostų ir lūpų sritims bei aplink burną. 

Botulino toksino injekcijos

Botoksas – tai išgryninta Clostridium botulinum bakterijų produkuojamų toksinų forma. Nors dideliais kiekiais šis produktas yra mirtinas, mažos, tam tikros koncentracijos dozės saugiai naudojamos dešimtmečiais. Botulino toksino injekcijos veikia blokuodamos nervinius signalus raumenyse tose vietose, kur aplikuojamas. Kuomet nerviniai signalai nutrūksta, paveiktas raumuo laikinai paralyžiuojamas ir tampa neveiksniu. Nejudinant pasirinktų veido raumenų, raukšlės sumažėja ar net visai išnyksta. 

Šios injekcijos pasitelkiamos ir gydymo tikslais. Jos gelbsti kontroliuojant intensyvius pažastų prakaitavimo simptomus, kuomet kiti gydymo metodai neveikia. Botulino injekcijos į pažastis kaina šiandien prieinama bene kiekvienam, siekiančiam atsikratyti šios kasdien varginančios problemos. Botulino toksinas švirkščiamas į problematiškiausias paciento odos zonas, kaip padų, delnų, pažastų. Tokiu būdu laikinai blokuojami cheminiai nervų signalai, stimuliuojantys prakaito liaukas. Ši procedūra taip pat taikoma siekiant užkirsti kelią migreniniams skausmams, įvairių raumenų spazmams bei vaikų cerebriniam paralyžiui gydyti.

Laimė, kad šiuolaikinė medicina yra stipriai pažengusi, tad pacientai gali mėgautis saugia, greita ir beveik neskausminga procedūra. Odos zonose, kuriose bus atliekamos botulino injekcijos, pacientui pageidaujant aplikuojama nuskausminanti medžiaga, kuri akimirksniu pradeda veikti. Po kelių minučių plona adata aplikuojami numatyti botulino kiekiai.

Šios injekcijos yra itin populiarios visame pasaulyje. Lietuvoje taip pat galima rasti daugybę, profesionalias paslaugas teikiančių, specialistų. Dėl didelės konkurencijos rinkoje, procedūrų kainos yra palankios vartotojui. Tai itin efektyvi ir bene kiekvienam prieinama procedūra, siekiant pagerinti gyvenimo kokybę.

Hialurono rūgšties injekcijos

Hialurono rūgštis yra natūralus polisacharidas, kuris natūraliai sintetinamas ir randamas žmogaus organizme. Jis veikia kaip amortizatorius ir tepamoji medžiaga mūsų sąnariams, nervams, plaukams, odai ir akims. Kuomet ši medžiaga naudojama odos priežiūroje, ji veikia kaip drėgmės rišiklis. Tai reiškia, kad savyje geba ne tik pritraukti vandens molekules, esančias ore, tačiau ir išlaikyti didelį kiekį vandens. Taigi ląstelės tampa putlios.

Nors grožio srityje naudojami ir kitų rūšių užpildai, tačiau šie yra dažniausiai pasirenkami tarp klientų. Hialurono rūgšties užpildai yra gelio pavidalo, kurie skirti švirkšti po oda, siekiant užpildyti raukšles bei atkurti prarastą odos apimtį. Juos taip pat galima sėkmingai naudoti veido kontūrams paryškinti, nedideliems randams mažinti bei rankų problemų gydymui.

Taigi, jei esate nepatenkinti savo išvaizdos trūkumais, siekiate sumažinti ar atitolinti senėjimo požymius, tačiau dar nesate pasiruošę operacinėms procedūroms, kosmetinės injekcijos yra puiki alternatyva.  Rinkitės profesionalius gydytojus specialistus, galinčius pasiūlyti kokybiškas ir saugias paslaugas, pagrįstas naujausiomis technologijomis https://grozioakademija.lt/paslauga/hialurono-rugsties-injekcijos ir džiaukitės puikiais rezultatais bei kokybišku gyvenimu. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų