Spausdinti šį puslapį

Gražiausia pasaulyje iliustruota ŠEIMOS BIBLIJA taps Jūsų atminimu ir giminės metraščiu

Leidyklos „Obuolys“ knygų projektų vadovė Daiva Latinienė ir knygos dizaineris Andrius Morkeliūnas. Leidyklos „Obuolys“ knygų projektų vadovė Daiva Latinienė ir knygos dizaineris Andrius Morkeliūnas.

Leidykla OBUOLYS drauge su Lietuvos Biblijos draugija pristato gražiausią pasaulyje ŠEIMOS BIBLIJĄ lietuviškai.

Tai – geriausia dovana tikinčiai šeimai krikštynų, vestuvių ar įvairių jubiliejų proga. Ši knygų knyga taps neįkainojama Jūsų šeimos relikvija, perduodama iš kartos į kartą kaip vertingas palikimas vaikams, anūkams ir proanūkiams. ŠEIMOS BIBLIJA – unikalaus grožio, beveik 5 kg svorio, 1 600 puslapių knygų knyga su daugiau nei 900 senovinių iliustracijų. Leidykla žada ją NEMOKAMAI personalizuoti – auksu įspaus Jūsų šeimos vardą (ar net kelis vardus!) ant viršelio bei NEMOKAMAI pristatys bet kur Lietuvoje (sumokėti galima kurjeriui, kai jau laikysite knygą rankose).

Viduje rasite:

  • bemaž 1 000 nepakartojamų senovinių iliustracijų, įskaitant kelis spalvotus atvertimus,
  • išplėstinius komentarus, Biblijos žodyną ir dalykinę rodyklę,
  • įspūdingą išlankstomą Biblijos įvykių laiko juostą,
  • reljefinius kietus viršelius, specialiai sutvirtintus ilgam naudojimui ir išskirtiniam knygos formatui,
  • ypatingai tvirtą įrišimą, pritaikytą patogiai atversti knygą 180° kampu,
  • 3 šilko juosteles (juodą, raudoną ir auksinę), kuriomis galėsite pažymėti skaitomas vietas,
  • auksuotą knygos bloką (puslapių kraštą), puikiai tausojantį nuo blukimo,
  • metalizuotus kampus, apsaugančius nuo pažeidimų.

Ši knyga – beveik kaip enciklopedija. Kiekvienas puslapis ir įspūdingos iliustracijos ne tik padeda geriau įsivaizduoti biblinius laikus, bet tiesiog įtraukia ir panardina Jus į Biblijos pasakojimą. Susipažinsite su tų laikų architektūra, žmonių gyvenimo būdu prieš ir po Kristaus, taip pat pažvelgsite į nuostabią florą ir fauną.

Pirmieji knygos puslapiai yra dedikuoti svarbiems Jūsų šeimos įvykiams – tokiems, kaip gimtadieniai ar vestuvių datos, todėl ŠEIMOS BIB-LIJA Jus džiugins ir sugrąžins svarbiausius prisiminus visą gyvenimą.

Kruopščiai restauruoti 1 600 puslapių, daugiau nei 900 iliustracijų ir žemėlapių, įspūdingo dydžio riboto tiražo leidimas tai – abi Šventojo Rašto knygos, kokių ligi šiol nesate matę!

Senąjį Testamentą iš hebrajų ir aramėjų kalbų vertė prelatas prof. Antanas Rubšys, Naująjį Testamentą iš graikų – kun. Česlovas Kavaliauskas.

Nepraleiskite galimybės įsigyti savo riboto tiražo ŠEIMOS BIBLIJOS egzempliorių šiandien, kol galioja speciali sumažinta kaina €229,00 €174,48 (sutaupote daugiau nei 50 eurų!) + NEMOKAMAS pristatymas Lietuvoje + DOVANŲ auksu ant viršelio įspaustas Jūsų šeimos vardas!

Skambinkite leidyklai nuo pirmadienio iki šeštadienio nuo 9.00 iki 19.00 val. telefonu 8 661 36333 arba užsisakykite internetu www.seimosbiblija.lt.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)