Spausdinti šį puslapį

Suknelės moterims: naudingi patarimai: kaip išsirinkti drabužį internetu

Suknelė – vienas labiausiai moteriškumą atskleidžiančių ir figūros privalumus pabrėžiančių drabužių. Kiekvienos moters spintoje turėtų kabėti bent keletas skirtingų suknelių modelių darbui, laisvalaikiui ir ypatingoms progoms. Tačiau išsirinkti sau tinkantį modelį neretai gali būti sudėtinga. Praktiški patarimai padės išsirinkti kvapą gniaužiančias sukneles internetu.

Suknelės internetu: svarbiausia – galimybė rinktis

Apsipirkimas internetu yra ne tik patogu, nes sutaupo laiko ir nereikia žingsniuoti iš vienos fizinės parduotuvės į kitą, bet ir suteikia neribotą skirtingų suknelių modelių pasirinkimą vos keliais mygtuko paspaudimais. Suknelės moterims yra viena svarbiausių aprangos detalių. Todėl visos dailiosios lyties atstovės ieško pačių gražiausių ir stilingiausių modelių. Prieš pradedant paieškas būtina atlikti namų darbus. Pirmiausia – sužinokite pagrindines savo apimtis. Matuoti reikėtų lanksčiu metru aplink krūtinę, liemenį ir klubus. Žinant šiuos išmatavimus bus lengviau įsigyti suknelę, kuri jums tiks. Dauguma gamintojų ir prekės ženklų nurodo konkrečius modelių dydžius, todėl žinant savo apimtis bus nesudėtinga nuspręsti, ką pasirinkti. Jei prie dominančios suknelės internetu nebus nurodyta dydžių lentelė, galima vadovautis standartine dydžių lentele. Pagal ją siuvami beveik visi pardavimui skirti rūbai.

Dar vienas svarbus žingsnis – nebijokite klausti. Fizinėse parduotuvėse, kilus neaiškumams, esame įpratę kreiptis pagalbos į konsultantus. Internetinės parduotuvės – ne išimtis. Čia taip pat galima išsiųsti užklausą ir gauti papildomos informacijos apie dominantį produktą. El. parduotuvės darbuotojai taip pat turi kompetencijų ir padės išsirinkti jūsų lūkesčius atitinkantį rūbą.

Suknelės moterims: kokie modeliai populiariausi?

Vienas iš populiariausių modelių – klasikinės suknelės. Jas nesudėtinga priderinti tiek darbe, tiek smagiai leidžiant laisvalaikį. Renkantis klasikinio stiliaus suknelę darbui, svarbu atkreipti dėmesį į spalvą, ilgį ir fasoną. Jei dirbate įstaigoje, kurioje vyrauja griežtas ir oficialus tonas, rekomenduojama rinktis suknelę ilgomis arba pusilgėmis rankovėmis, su nedidele iškirpte. Suknelės ilgis turėtų siekti kelius arba šiek tiek žemiau. Etiketo ekspertų teigimu, spalva taip pat yra labai svarbu. Tamsiai mėlyna spalva suteikia profesionalaus ir savo darbą išmanančio žmogaus įvaizdį. Juoda spalva – viena universaliausių ir solidžiausių. Prie tokios suknelės derės įvairiausi švarkai ir megztukai bei batai.

Kiek daugiau vietos fantazijai ir netikėtiems sprendimams galite skirti, jeigu dirbate įstaigoje, kurioje itin griežto dalykinės aprangos reikalavimo nėra. Tuomet suknelė gali būti kiek drąsesnė, ryškesnių spalvų. Tokios klasikinės suknelės kuriamos įterpiant laisvalaikio stiliaus elementų, nebijant pasitelkti įdomesnius dizaino sprendimus, derinant skirtingas formas ir audinius tarpusavyje.

Klasikinės suknelės tinka ir jaukioms šventėms ar net laisvalaikiui. Tereikia rinktis tokias, kurios pabrėš jūsų figūrą bei bus patogios dėvėti. Būtent tai siūlo ir internetinė parduotuvė „Jokado“. Čia rasite Robert Kalinkin kurtas klasikines sukneles, kurios tiks tiek darbui biure, tiek norint išlaikyti gerą įvaizdį laisvalaikiu. Tai rūbai, kuriuose susipina elegancija ir funkcionalumas, todėl moteris atrodys nepriekaištingai, tačiau tuo pačiu jausis ir itin patogiai.

Suknelės: nebijokite atsinaujinti

Nors klasikiniai rūbai ilgai išlieka madingi, tačiau ir čia vyrauja tam tikros tendencijos. Todėl verta savo garderobą papildyti naujausiais dizaino sprendimais. Šiais metais mados viršūnėje – įvairūs žemės atspalviai bei skirtingų audinių derinimas tarpusavyje. Suknelės siuvamos su odinėmis detalėmis, derinamos skirtingų tekstūrų medžiagos, griežtas kirpimas persipina su laisvai krentančiomis detalėmis. Kuriamas stilius, kuris alsuoja elegancija, o netradiciniai sprendimai traukia aplinkinių dėmesį. Taigi, pilkos ir nuobodžios suknelės jau praeitis. Šie metai skirti drąsiems sprendimams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)