Tualeto su nematomu vandens rezervuaru privalumai

“Mažiau yra daugiau” - tai puiki nerašyta taisyklė, ypatingai daug reikšmės suteikianti kalbant apie architektūrą bei interjero dizainą. Būtent to pasiekti Jums gali padėti paslėptas vandens bakas tualeto kambaryje. Tai suteikia erdvumo pojūtį, o kambarys bemaž atrodo dailesnis ir neapkrautas nereikalinga įranga. Taigi tokiu atveju unitazo dubuo tvirtinamas prie sienos ir išorėje matote tik vandens nuleidimo mygtuką.

Tuo tarpu vamzdynas bei vandens rezervuaras paslepiamas sienos viduje, kuriam pritvirtinti neišvengiamai gelbsti wc potinkiniai rėmai. Taigi apžvelkime šio klozeto privalumus ir teikiamą naudą. 

Privalumai

Įmantrus stilius

Šiais laikais žmonės vaikosi ne tik patogumo, bet ir stiliaus. Būstų savininkams svarbu turėti ne tik švarų vonios kambarį, tačiau ir išskirtinio interjero. Unitazas su paslėptu baku puikus sprendimas, siekiant iš akiračio paslėpti kuo daugiau nereikalingų įrenginių. Išorėje esantį mygtuką galite išsirinkti iš plataus asortimento: įvairių tekstūrų, pavyzdžiui, blizgus ar matinis; skirtingų spalvų - klasikinės juodos arba ekscentriškos raudonos.

Modernumas

Paslėpto vandens rezervuaro klozetas yra paklausiausias tipas prabangiuose būstuose, komerciniuose pastatuose bei aukštos kokybės biurų patalpose dėl modernios ir aptakios išvaizdos. Neretai dėl ribotų finansinių galimybių, namų šeimininkai renkasi saikingas pertvarkas, o šio tipo tualetas akimirksniu pavers erdvę šiuolaikiškesne.

Vietos taupymas

Nusprendus įrengti potinkinį unitazą, kambarys iškart tuojau pat atrodys erdviau dėl vandens bako paslėpimo už sienos. Pasirinkus pakabinamą tualeto dubenį, atsiveria papildomos erdvės iliuzija, nes atsiskleidžia grindys bei sienos plotas po tualeto dubuo.

Lengva valyti

Nesant vandens rezervuaro, Jūs lengviau galėsite valyti vonios sienas, kadangi už bako nesikaupia miltligė, pelėsis, bakterijos ir dulkės. 

Mažesnis triukšmas

Nemanykite, kad potinkinis tualetas su paslėptu rezervuaru yra pasirenkamas tik dėl išvaizdos ypatybių. Už sienos paslėptas vandens cisterna sumažina nuleidžiamo vandens sukeliamą triukšmą. Priešingai nei išorėje esančių bakų skleidžiamas intensyvus vandens nuleidimo garsas, šis tipas pasižymi tik minimaliu triukšmu. Tai reiškia, kad netrukdydami kitų šeimos narių drąsiai galite naudotis tualetu net vidury nakties.

Didesnė būsto vertė

Daugumoje naujausių vonios kambario tendencijų įtraukiamas unitazas su nematomu baku. Taigi būstas, turintis instaliuotą šią sistemą neabejotinai pasižymi aukštesne kaina ir perpardavimo verte. Pakabinamas klozetas būsto pirkėjui paliks įspūdį dėl aukštos kokybės vonios įrangos bei praktiškų ypatybių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų