Kokia dovana tinkamiausia draugystės metinių proga?

Jei jūsų draugams artėja dar vieni vedybinės palaimos metai, padėkite jiems švęsti su ypatinga jubiliejaus dovana. Yra daug galimybių, kai reikia gauti jubiliejaus dovanas savo draugams. Nedvejodami pasisemkite įkvėpimo iš jų tradicinės jubiliejaus temos arba pasinaudokite viena iš šių kūrybingų jubiliejaus dovanų idėjų. Šiame straipsnyje: Ar turite nusipirkti jubiliejaus dovaną draugams? Kokia gera vestuvių metinių dovana draugams? Mūsų mėgstamiausios jubiliejaus dovanos draugams? Ar turite nusipirkti jubiliejaus dovaną savo draugams?

Įprasta, kad poros savo vestuvių metines švenčia tik tarpusavyje, tačiau kai kurios gali norėti švęsti savo etapą su šeima ir draugais. Visada mandagu siųsti geriausius linkėjimus ir, jei taip nori, dovaną. Be to, jūs neturėtumėte jausti pareigos kiekvienais metais dovanoti savo draugams dovaną. Taigi, kada perkate jubiliejaus dovaną draugams? Laikas, kai reikia apsvarstyti dovaną, apima, bet tuo neapsiribojant, reikšmingus jubiliejaus metus, pvz., 10-ąsias, 25-ąsias ir 50-ąsias vestuvių metines, taip pat metus, kai pora rengia jubiliejaus vakarėlį. Kokia yra gera vestuvių metinių dovana draugams? Ieškote jubiliejaus dovanų idėjų draugams? Yra keletas klausimų, į kuriuos reikia atsižvelgti ieškant tobulos dovanos. Pirma, kokie jūsų santykiai su pora? Jei porą pažįstate seniai, sentimentali dovana, pavyzdžiui, įrėmintas paveikslas, gali būti geras pasirinkimas. Jei poros taip pat nepažįstate, tinkamesnė gali būti tokia praktiška dovana kaip virtuvės reikmenys, žiedinis indas ar šampano butelis. Taip pat turėtumėte paklausti savęs, kuo pora patinka. Dovana, skirta bendram pomėgiui, gali virsti apgalvotu pasimatymų vakaru porai.

Pora, kuri gamina maistą kartu, lieka kartu! Suteikite savo draugams šiek tiek naujo įkvėpimo virtuvėje jų vestuvių metinių proga. Mėlyna prijuostė pateikia skanių receptų kartu su visais ingredientais, kurių prireiks audrai sukelti. Jei perkate draugams, kurie nuolat planuoja kitus nuotykius, išbandykite šią kūrybingą jubiliejaus dovanos idėją. Pirmiausia pasirinkite bet kuriuos keturis miestus iš viso pasaulio (pagalvokite: jų gimtuosius miestus, kuriuose jie susijungė, ir mėgstamą atostogų vietą). Suasmeninkite meno kūrinius pagal poros vardus ir vestuvių datą, kad gautumėte šaunią ir apgalvotą dovaną. Daugiau idėjų rasite dovanusala.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų