Kaip parsigabenti automobilį iš vokietijos?

Delfi.lt nuotrauka Delfi.lt nuotrauka

Praktiški verslininkai arba vokišką automobilį sumanę įsigyti privatūs asmenys dažnai nusprendžia Vokietijos internetinių portalų skelbimuose pasiieškoti jiems tinkamos naujos arba naudotos prekės. Šie automobilių ieškotojai dažniausiai pasidalija į dvi maždaug lygias dalis. Vieni pasirenka naujus automobilius, kiti – beveik naujus, šiek tiek naudotus. Kai norima transporto priemonė pasirenkama kuriame nors iš portalų, lieka du nusipirkto automobilio pargabenimo į Lietuvą keliai – arba vykti patiems į vietą ir mašiną iš tenai parvairuoti namo, arba pasitelkti į pagalbą autovežio paslaugas.

Kiek gali kainuoti vieta autovežyje ir nuo ko priklauso kainos dydis?

Jei nusprendėte pats asmeniškai, be jokio tarpininko įsikišimo, dalyvauti automobilio pirkime, nes norite pats pamatyti prekę bei iš jos pardavėjo gauti tikslią jus dominančią informaciją, paprašyti iš jo mašinos naudojimo praeitį įrodančių dokumentų, o nupirkta transporto priemone nesate pasiruošęs parvažiuoti iki Lietuvos, tada jums reikia pagalvoti, kaip ją pargabenti namo. Pati patogiausia išeitis – užsisakyti laisvą vietą kurios nors logistikos kompanijos autovežyje. Jei automobilio pirkimo vieta yra netoli nuo Lenkijos sienos, tokios vietos kaina galėtų prasidėti nuo kelių šimtų eurų. Tačiau jeigu automobilį pirkote vakarinėje Vokietijos dalyje, jo pervežimo išlaidos bus žymiai didesnės.

Iš kokių Vokietijos miestų yra organizuojamas lengvųjų automobilių pervežimas ir kaip garantuojamas jų saugumas kelionės metu?

Logistikos paslaugomis užsiimančios įmonės lengvųjų automobilių pristatymą autovežiais į Lietuvą organizuoja iš šių Vokietijos vietovių – Ausburgo, Drezdeno, Leipcigo, Brėmeno, Hamburgo, Kylio, Liubeko, Berlyno, Frankfurto prie Maino, Bonos, Kelno, Diuseldorfo, Hanoverio, Magdeburgo ir daugelio kitų miestų. Automobilio pervežimo kaina priklauso ne tik nuo pervežimo atstumo ilgio, bet ir nuo pačios mašinos dydžio, markės ir modelio.

Be to, visi pervežami automobiliai yra apdrausti CMR draudimu – vežėjų civilinės atsakomybės draudimu, nes pervežant krovinius gali pasitaikyti nepageidaujamų situacijų, kai krovinys gali būti sugadinamas avarijos metu, pavogtas ar nugabentas ne tuo adresu. Taip sumažinama rizika dėl gabenamo krovinio saugumo sąlygų pažeidimo. Jei jums prireikė autovežio paslaugų, susisiekite internete su įmone: autopastas.com ir jūsų problemos bus išspręstos.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų