Kaip suplanuoti tobulas vestuves?

Dauguma jau suaugusių moterų prisimena, jog dar vaikystėje svajojo apie tobulą vestuvinę suknelę ir pačią gražiausią vestuvių puotą.

Paauglystėje šis noras tik dar labiau ryškėjo, o sutikus mylimą žmogų – įsivaizdavimai tapo aiškesni ir konkretesni. Kuomet įsimylime žmogų ir pradedame galvoti apie šeimą, pagalvojame ir apie vestuves. 

Kur bus ši šventė? Kaip viskas atrodys? Kaip atrodysiu šioje šventėje aš? O kaip aplinka? Kur užsisakyti visas reikiamas paslaugas, kokią suknelę rinktis? O taip, dar reikia išsirinkti ir žiedą. Darbų laukia daug. Nors visi jie malonūs, vis dėl to gali sukelti nemažai streso ir nuovargio. Visos poros nori tobulų vestuvių ir kiek porų, tiek įsivaizdavimų, ką gi reiškia „tobulos“. Tad, kaip suplanuoti tobulas vestuves?

Kas yra tobula?

Kaip jau minėjome, tobulumas abstrakti sąvoka, todėl turite patys sau atsakyti– kas yra tobulos vestuvės. Skirkite laiko pamąstymams apie tai, ko iš tikrųjų norite. Ar didelės garsios šventės su daug svečių? O gal ramios ir tik artimiausių žmonių draugijos? Ar norite standartinio įvaizdžio, o gal kaip tik rinksitės kažką neįprasto ir išskirtinio? Galbūt dviejų dalių vestuvinė suknelė-kostiumėlis? O gal visai ne baltos spalvos? Apmąstykite kartu su savo mylimuoju lūkesčius, norus, svajones ir biudžetą.

Biudžetas

Taip, tam, kad suplanuotumėte tobulas vestuves, visai nereikia milijono. Tačiau tai, ko tikrai prireiks – biudžeto nustatymo. Nusistatykite biudžeto, kurias norite skirti vestuvėms, ribas. Natūralu, jog tiksliai pasakyti sumą yra sudėtinga, tačiau bent apytiksliai – verta. Tai daroma ne tam, kad neišleistumėme per daug pinigų, tačiau tam, kad planuoti būtų lengviau, paprasčiau, o rezultatas džiugintų. Net jeigu samdysitės vestuvių organizatorių, pirmas jo klausimas bus apie planuojamą biudžetą, tad... būtinai.

Kas organizuos?

Apgalvokite, kas užsiims vestuvių organizavimu. Ar padės Jūsų artimieji, draugės, draugai, mama, o gal viską darysite patys? Ar priešingai – viską patikėsite vestuvių organizatoriui? Tai tik Jūsų pasirinkimas, tačiau mes skatiname neužsikrauti per daug pareigų ir darbų vien sau. Tokia klaida gali kainuoti daug nerimo, streso, klaidų ir užgožti visą vestuvinį džiaugsmą.

Vestuviniai žiedai

Labai dažnai šis punktas klaidingai lieka darbų sąrašo pabaigoje. Atrodytų, juk išsirinkti žiedą paprasta. Jūs turite išsirinkti sau patogius, gražius, širdžiai mielus ir aukštos kokybės vestuvinius žiedus, kurie puoš Jūsų pirštą visą likusį gyvenimą, ar įsivaizduojate? Skirkite tam ne vieną dieną. Šiandien žiedų pasirinkimas yra toks gausus, apie kokį prieš porą dešimtmečių negalėtume net pagalvoti. Su brangakmeniais, išskirtinių formų, iš platinos, aukso, skirtingų spalvų – galėtumėme vardinti ir vardinti, tačiau tai reikia pamatyti. Įsitikinkite patys, kokie nuostabūs vestuviniai žiedai yra ŽIEDELIS.LT asortimente.

Mažiau kritikos

Suprantama, jog visada norisi tobulos šventės, tobulo įvaizdžio ir tobulo gyvenimo, tačiau ar tobulumas egzistuoja? Nekritikuokite savęs dėl mažų klaidų organizavime, dėl netobulai surištų gėlių puokštėje, netobulo oro tą svarbią dieną, juk netobulumas ir yra tobula.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų