Spausdinti šį puslapį

TOP akinių nuo saulės modeliai šį sezoną

Akiniai nuo saulės - neatsiejamas šiltojo metų laiko (ir ne tik) aksesuaras, padėsiantis ne tik atrodyti stilingai, tačiau ir jaustis patogiai bet kokiomis sąlygomis. Sportas, transporto priemonės vairavimas, malonus laisvalaikis su draugais… Visoms šioms progoms išties reikalinga tinkamų akinių nuo saulės pora!

Kokie modeliai aktualiausi šį sezoną? Neprašausite tiek su klasikiniais variantais, bet siūlome nespjauti į itin tendencingus ir originalius akinius, leisiančius išsiskirti iš minios. Derinkite juos prie mėgstamos aprangos, progos, o svarbiausia - veido formos. Kitaip sakant, nėra netinkamų akinių nuo saulės, o tik ne itin vykę jų pasirinkimai. Žemiau rasite mūsų mėgstamiausius modelius, patiksiančius net išrankiausiems.

Aviatoriai - universali žanro klasika

Šis modelis niekada neišeis iš vyriškos mados olimpo: už tai galime padėkoti filmų kūrėjams bei jau ikonišku tapusiam kieto vyruko įvaizdžiui. Aviatoriai tiks kone kiekviena proga: derinkite juos prie elegantiško kostiumo darbe ar vestuvių šventėje, kurkite vėjavaikišką įvaizdį su mėgstamomis glaudėmis paplūdimyje, o taip pat nepraleiskite progos pagyvinti bet kurio laisvalaikiui skirto derinio. 

Iš esmės šis modelis tinka kiekvienai veido formai, tačiau labiausiai - ovalaus ar kvadrato formos veido savininkams. Rinkdamiesi akinius, atkreipkite dėmesį į stiklų dydį bei plotį: tai padės atrasti tinkamiausią bei natūraliausiai atrodantį variantą.

Apvali akinių forma suteiks šarmo

Apvalių akinių rėmelių pasirinkimas itin platus, tad atrasti tinkamiausią modelį nebus sudėtinga. Šį sezoną mūsų favoritai - išskirtiniai apskritimo formos akiniai, o taip pat ir netaisyklingos formos modeliai, savyje talpinantys kampuotą rėmą bei ovalias formas. 

Tokie modeliai tiks kone kiekvienai veido formai, o galutinis pasirinkimas gali būti įvairus. Niekada neprašausite pasirinkę tamsius stiklus su ryškesniais rėmais (pavyzdžiui, vėžlio kiauto rašto) arba skaidrių stiklų modelius. Nebijokite spalvų: šį sezoną itin madingas melsva, rausva…

Minimalistiniai akiniai: kiek pretenzinga, tačiau stilinga

Kurį laiką mažesni akinių modeliai buvo pašiepiami ir anaiptol nelaikomi stilingais. Tačiau mados tendencijos sukasi ratu ir kelių dešimtmečių nostalgija šiemet vėl užkariauja mados viršūnes. Tokio tipo akinių nuo saulės modeliai atrodys itin stilingai ne tik teminiuose vakarėliuose, tačiau ir kasdien.

Rinkitės plačius rėmus, griežtas formas, spalvingus stiklus. Tai - puiki proga sukurti išskirtinį įvaizdį ir paversti minimalistinius, ne visiems priimtinus akinius pagrindine stiliaus detale. Tačiau jie atrodys puikiai ne tik prie neutralių atspalvių aprangos, tačiau ir prie vintage derinio: pagalvokite apie 80-uosius ar 90-uosius primenantį stilių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)