Spausdinti šį puslapį

FEDERICO MAHORA: profesionali produkcija už prieinamą kainą

Šiandieniniame kosmetikos pasaulyje galima pasiklysti tarp didelės gausybės prekinių ženklų, kurie vis savaip traukia pirkėjo akį. Ištaigingos produktų pakuotės, aukštos kainos su nuolaidų ženkleliais, aromatai ir dar visa gausa įvairiausių, žmogaus jusles traukiančių,  požymių. Federico Mahora tai prekinis ženklas, kuriantis aukštos kokybės produkciją FM WORLD kompanijai. Šis prekinis ženklas apima ne tik unikalių kompozicijų ir nepriekaištingos kokybės kvepalus, bet ir parfumuotą kosmetiką, namų priežiūros produktus ir kvapus.

Federico Mahora kompanija

Federico Mahora arba FM World – tai tinklinio marketingo kompanija. Ši kompanija buvo įkurta Lenkijoje 2004 metais. Tuo metu, dar visai nauja kompanija, savo veiklą pradėjo vos su 50 kvepalų. Metams bėgant jos asortimentą papildė mineralinė kosmetika ir kvepalai su feromonais. Ėmė kurtis naujos kompanijos atstovybės ir jos atsirado net aštuoniose pasaulio šalyse, taip pat ir Lietuvoje. Produkcija pasipildė namų valymo ir priežiūros priemonėmis bei nauja dekoratyvinės kosmetikos linija. Visi produktai buvo aukščiausios kokybės, tačiau už prieinamą kainą. Kompanijai plečiantis ir pasiekiant dar daugiau pasaulio šalių, didėjo paklausa ir pasiūla.

Šiandien šio prekinio ženklo kolekcijoje yra daugiau nei 150 išskirtinių kvapų, kurie yra sukurti iš unikalių aromatų kompozicijų. Išskirtiniai kvapai papildo ne tik kvepalus bet ir kitus parfumuotus produktus, tokius kaip: kūno balzamai, skutimosi putos, rankų kremai, kvepalai plaukams, losjonai, prausimosi geliai bei kiti kvapnūs veido ir kūno priežiūros produktai.

Federico Mahora aromatai

FM kompanijos sukurti aromatai yra įkvėpti garsių prekinių ženklų. Nors šie kvepalai yra visiškai unikalūs ir išskirtiniai, šalia jų visada bus garsaus prekės ženklo kvepalų pavadinimas, kad pirkėjai greičiau ir efektyviau rastų savo mėgstamą aromatą.

Moterišką „Pure“ kolekciją įkvepia ypatingi aromatai: Gucci Rush, Christian Dior J’adore, Calvin Klein Eternity Flame, Chanel No.5, Hugo Boss Hugo Woman, Lancome La Vie Est Belle En Rose ir kt.

Moteriškos „Pure Royal“ kolekcijos kvepaluose galima atpažinti: Versace Bright Crystal. Dolce & Gabbana The One, Chanel Chance Eau Tendre, Carolina Herrera 212, Valentino Voce Viva, Calvin Klein – Euphoria aromatų natas.

Vyriškų FM „Pure“ kvepalų kolekcijos aromatai yra įkvėpti: Hugo Boss Hugo Energise, Giorgio Armani Black Code, Lacoste Pour Homme, Dolce Gabbana The One Intense ir kt.

Vyriškuose „Pure Royal“ kolekcijos kvepaluose galima atpažinti ir tokius aromatus kaip: Diesel Only the Brave, Armani Emporio Stronger With You, Tom Ford for Men. Paco Rabanne 1 Million Lucky ir kt.

Federico Mahora kosmetika

FM kosmetika neapsiriboja vien tik veido priežiūros priemonėmis ir makiažo reikmenimis, tačiau siūlo ir viso kūno, plaukų, burnos, rankų, kojų parfumuotus priežiūros produktus.

FM kūno priežiūros produktai – tai prausimosi geliai, šveitikliai, kremai, aliejai ir tonikai. Prausimosi geliai yra ypatingi tuo, jog šį nuostabų, kūną puoselėjantį, produktą papildo kvepalų aromatas. Tad radus mėgstamus kvepalus kartu rekomenduojama įsigyti ir kūną puoselėjantį, prausimosi gelį.

Veido, plaukų, rankų ir kojų, burnos priežiūros produktų gretas papildo Aloe Vera, Fontainavie, Complete Care, Pure Royal produkcija. Šie produktai ne tik pripildyti veido, rankų kojų odai ir plaukams reikalingų medžiagų bet ir turi savo sudėtyje subtilių aromatų, kuriuos pamils kiekvienas.

Federico Mhora bendradarbiauja su garsiais prekių ženklais, tokiais kaip : Aloe Vera. Complete Care, Fontainavie, Hello Honey, Utique, Nutricode, Gold Regenesis, Alaya. Tad jeigu dar neturite mėgstamiausio prekės ženklo, Federico Mahora tiks kiekvienam vertinančiam unikalumą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)