5 patarimai, kaip tinkamai prižiūrėti veido odą artėjant rudeniui

Kruopštaus prausimosi procesas kiekvieną rytą ir vakarą yra labai svarbus, norint nuo veido pašalinti oro teršalus, makiažo likučius, riebalus ir riebumą. Pasirinkite tinkamą prausiklį, atsižvelgdami į savo odos tipą, ir naudokite jį nuosekliai, kad jūsų oda būtų tobula, švari, kuri galėtų priimti kitus produktus.

Po valymo nepamirškite naudoti tonizuojančio losjono: Priklausomai nuo jūsų odos tipo, tai padės jūsų odai gauti drėkinamųjų medžiagų, kurie pamaitins jūsų odą. Pavyzdžiui, jei turite riebią odą, pasirinktas tonizuojantis losjonas turėtų sutraukti poras ir sumažinti riebumą. Ir atvirkščiai, jei turite normalią arba sausą odą, jūsų tonizuojančiame losjone turėtų būti drėkinančių ingredientų, kad jie veidą pamaitintų ir drėkintų.

Drėkinkite odą. Ruduo yra puikus metas giliai drėkinti mūsų odą! Paprastai mūsų odai yra padidėjęs drėgmės poreikis, todėl jai reikia sodresnių ir maitinamesnių tekstūrų. Jei jaučiate, kad jūsų odą „traukia“ po valymo ar dienos metu, rinkitės sodresnės tekstūros dieninį ir (arba) naktinį kremą. Arba prieš kremą galite naudoti drėkinamąjį serumą, kad suteiktumėte papildomos drėgmės, kurios jums reikia. Kas 7-10 dienų galite atlikti drėkinamąją odos procedūrą namuose: pasirinkite mėgstamas drėkinamąsias kaukes, kad oda būtų švelnesnė ir spindinti. Idealus pasirinkimas yra ir naktinės kaukės: jos turtingos tekstūros ir daug maistinių medžiagų padeda odai susigrąžinti per dieną prarastus lipidus.

Šveitimas. Ir ruduo, ir žiema yra idealus laikas šveitimui. Taip yra todėl, kad šiais mėnesiais dažniausiai mažiau būname saulėje, todėl mūsų oda yra mažiau veikiama saulės spindulių. Kaip žinia, oda po šveitimo (mechaninio ar cheminio) yra jautresnė saulei, todėl jai reikia ypatingo dėmesio, o taip pat ir apsaugos nuo saulės tolimesnėmis dienomis. Specialistai rekomenduoja šveitimą atlikti nakčiai, kad oda turėtų galimybę per naktį miegant atgauti drėgmę. Galite naudoti grūdų šveitiklį (mechaninį šveitimą) arba su ingredientais, kurie atlieka cheminį šveitimą (pvz., salicilo rūgštį, AHA ir BHA). Veido prausikliai tai dar viena pagalbinė jūsų odos priežiūros priemonė, kuri padės ją išlaikyti spindinčią.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų