Kokie valymo darbai dažniausiai įeina į valymo paslaugas?

Profesionalių valymo įmonių, kurių misija – užtikrinti švarias erdves aptarnaujamuose objektuose, paslaugos vis labiau populiarėja tarp individualių klientų ir įmonių. Valymo specialistai atlieka įvairias valymo užduotis. Valymo paslaugų kainoraštis – tai informacija, kurią klientai remiasi rinkdamiesi juos dominančios valymo paslaugos kainą. Taigi, kas lemia kainą? Ką valymas paprastai apima? Kokia yra valymo paslaugos kaina?

Kokias valymo paslaugas klientai renkasi dažniausiai?

Užsisakę valymo paslaugas, savo laisvalaikį galėsite skirti svarbesniems dalykams, užtikrindami, kad profesionalai kokybiškai ir laiku atliks visą darbų apimtį. Standartinės namų valymo paslaugos apima kelių tipų darbus:

  • Šlapias ir sausas grindų valymas;
  • Išvalo kilimus ir minkštus paviršius bei minkštus baldus;
  • Nuvalo ir poliruoja korpusinius baldus mediniais arba stikliniais dangčiais;
  • Šlapias palangių, radiatorių, durų ir grindjuosčių valymas;
  • Šiukšlių išvežimas;
  • Ūkinių patalpų ir vonios kambarių valymas ir dezinfekavimas.

Valymo paslauga – kaina – nuo ​​ko tai priklauso?

  • Objekto dydis. Nuo šio parametro priklauso atliekamų darbų kiekis ir darbuotojų skaičius. Sąnaudų priklausomybė nuo kvadratinių metrų yra atvirkščiai proporcinga: kuo didesnis objektas, tuo mažesnė kvadratinio metro kaina.
  • Objekto tipas. Akivaizdu, kad namo valymo kaina skiriasi nuo prekybos centro valymo. Šiuo atveju atsižvelgiama į lubų aukštį, objektų praėjimą, poreikį naudotis liftais, stiklo kiekį ir kt. Kalbame apie kasdieninį, bendrąjį, postatybinį ir kitus valymo būdus. Jie visi turi savo kainą, priklausomai nuo dalyvaujančių darbuotojų skaičiaus, naudojamų cheminių medžiagų ir techninių priemonių.
  • Užterštumo laipsnis. Didelė netvarka reikalauja daug „chemijos“ ir darbo jėgos. Todėl šis valymas kainuos daugiau. Jei kalbėtume apie biurus, tai veiksnys, turintis įtakos kainai, yra darbuotojų buvimas valymo metu. Nebaigtas remontas turi įtakos ir švaraus būsto kainai.

Tai yra pagrindiniai veiksniai. Tiesą sakant, jų gali būti ir daugiau, todėl pirmiausia turite išsiaiškinti išlaidas su valymo įmonės darbuotojais. Taip pat nepamirškite, kad rinkoje dažnai galite rasti įvairių nuolaidų naujiems ir grįžtantiems klientams. Specialūs pasiūlymai, kad jūsų namai būtų nuolat švarūs ir sutaupysite daug pinigų. Rūpinkitės savo namais ir jų švara.


Profesionalios valymos paslaugos Topclean

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų