Spausdinti šį puslapį

Kaip sutaupyti naujam automobiliui?

Kiekvienas turime savo svajonių automobilio modelį, tačiau ne visada galime jį sau leisti. Šiais laikais net senesnis, naudotas automobilis kartais nepasiekiamas finansiškai. Sužinokite, kaip efektyviai sutaupyti pinigų automobiliui!

Automobilio, motociklo ar motorolerio pirkimas dažniausiai siejamas su būtinybe prisiimti papildomą įsipareigojimą. Žmonės, neturintys pakankamai finansinių išteklių, turėtų atkreipti dėmesį į visuotinai prieinamas  paskolas automobiliui. Tačiau prieš priimant sprendimą įsipareigoti reikėtų patikrinti minėto sprendimo privalumus. Ar verta imti paskolą automobiliui?

Ką reikia žinoti apie paskolą automobiliui?

Paskola automobiliui - vienas populiariausių sprendimų, kuriuo naudojasi žmonės, ketinantys įsigyti transporto priemonę. Nepamirškime, kad su paskola automobiliui galite finansuoti ir motociklo, motorolerio, autobuso ir net motorinės valties pirkimą.

Kokie yra paskolos internetu privalumai?

Paskolos internetu dėka galime gauti lėšų bet kokiam vartojimo tikslui ir mums nereikia dokumentuoti, kam jos buvo skirtos. Paskolų internetu bendrovės, pavyzdžiui, Bobutės paskola privalumai visų pirma yra procedūrų paprastumas, taip pat galimybė teikti paraiškas internetu , o tai labai svarbu dabartinėje visuomenėje. Praktiškai kiekvienas klientas gali pasinaudoti paskolomis internetu – pakanka turėti nuolatinį pajamų šaltinį. Taigi, pagrindiniai paskolos pranašumai yra šie:

  • minimalūs formalumai;
  • greitas sprendimas skirti lėšų;
  • prieinamumas neišeinant iš namų;
  • įvairių formų pajamų priėmimas – darbo sutartis, civilinės teisės sutartis, senatvės pensija ar invalidumo pensija;
  • sandorio saugumas;
  • taip pat prieinama skolingiems žmonėms.

Kokios yra paskolų rūšys ir kuriomis verta pasinaudoti?

Nebankinės paskolos skirstomos į paskolas iki atlyginimo ir ilgalaikes paskolas dalimis. Pirmuoju atveju klientas įsipareigojimą turi atiduoti per vieną kartą , o grąžinimas dažniausiai įvyksta per keliasdešimt dienų – 30 arba 60, priklausomai nuo įmonės. Kita vertus, paskolos išsimokėtinai – tai įsipareigojimai, kurių grąžinimas paskirstomas per tam tikrą laiką, net keliasdešimt mėnesių.

Kokie yra ilgalaikės paskolos privalumai ir trūkumai?

Visų pirma, klientui nereikia mokėti įsipareigojimų iš karto, o mokėjimo dalimis dėka, grąžinimas neapkrauna namų ūkio biudžeto. Tačiau reikia pabrėžti, kad paprastai ilgalaikės paskolos išsimokėtinai yra apmokestinamos didesnėmis išlaidomis nei tradicinės paskolos iki atlyginimo, kurios grąžinamos per mėnesį. Be palūkanų normos, skolintojas gali taikyti ir kitus mokesčius, pvz., komisinius už paskolos suteikimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)