Spausdinti šį puslapį

Kaip dažnai reikia atnaujinti telefoną?

Daugeliui žmonių telefonas yra gyvenimo dalis. Kai kurie vos tik pabudę ryte jį pasiima į rankas ir paleidžia tik vakare, kai vėl eina miegoti. Juk tai yra ne tik bendravimo priemonės, tačiau ir pramogauti bei dirbti padedantis įrankis.

Natūralu, kad norisi naudoti tokį telefoną, kuris ne tik išmanus, tačiau ir inovatyvus. Šiuo metu mobiliųjų gausa ir pasiūla auga kiekvienais metais. Samsung telefonai – vis įmantrėja. O kaip dažnai reikia keisti šį įrenginį, kad pavyktų visada būti išmaniu ir naudotis naujausiomis programėlėmis?

Apple reikalauja intensyvesnio keitimo

Pirmiausia reikia aptarti Apple gamintojo telefonus. Kodėl? Kadangi šių mobiliųjų programėlės labai tobulėja ir dažniausiai seno modelio telefonas dėl atminties bei galingumo trūkumo tiesiog nebegali „panešti“ tam tikro app‘so. Natūralu, kad dėl to reikia kur kas dažnesnio mobiliojo keitimo. Ypač tokiu atveju, kai Jums yra aktuali tam tikra programėlė. Tiesa, dažniausiai labiausiai atnaujinamos ir yra tos, kurios reikalingiausios labiausiai. Tai yra socialinių tinklų app‘sai, kurie daugeliui žmonių būtini kasdien.

Tuo tarpu Samsung telefonai, pavyzdžiui, ne tokie jautrūs tokiu atveju. Žinoma, programėlės taip pat atnaujinamos ir jų yra labai daug. Tačiau jeigu seno modelio telefono atmintis nebus maža – tokiu atveju jis bus galingas, kad galėtų „panešti“ neseniai patobulintą programą.

Žinoma, tai nėra išvada, kuri nurodo, kad Android yra geriau. Tačiau galbūt gali būti viena iš priežasčių, kuri padės jums nuspręsti dėl telefono pasirinkimo.

Svarbu rinktis tokį, kuris labiausiai tenkina Jūsų poreikius

Kadangi kiekvienais metais atsiranda vis daugiau modelių, natūralu, kad kai kurie meta senus turimus telefonus ir skubiai perka kitus, kad tik būtų madingi. Žinoma, tai nėra geras žingsnis, kadangi svarbiausia yra rinktis tokius telefonus, kurie tinka Jums, tačiau ne tokius, kurie yra madingi. Juk siekiant būti madingu  turėsite keisti mobiliuosius labai dažnai, kadangi gamintojai per vienerius metus pasiūlo net kelias opcijas, kurios yra įvardijamos kaip pačios geriausios.

Nors šiuo metu telefonai tikrai turi labai daug galimybių ir net pats paprasčiausi bei pigiausių dažniausiai puikiai patenkina XXI amžiaus žmogaus poreikius, tačiau mes Jums siūlome nepamiršti, kad reikia kuo daugiau dėmesio skirti įrangos techninėms charakteristikoms, kad pavyktų rasti tai, kas Jums labiausiai tinka.

Visada geriausia dėl pasirinkimo yra tartis su specialistais, kurie prekiauja įranga. Esame tikri, kad tuomet rasti tinkamą opciją bus kur kas paprasčiau.

Priedai, kurie suteikia daugiau galimybių

Jeigu senas modelis Jums jau pabodo, tokiu atveju siūlome įvertinti, kad grąžinti jam galimybes bei funkcionalumą galima ne perkant naują, tačiau įsigijus priedus, kurie atgaivins Jūsų telefoną. Išties, kai kurie net senus modelius keičia naujais tuomet, kai mobiliojo estetika nebe tokia patraukli. O kam keisti, kai galima įsigyti dėkliukus, kurie gali skoningai rėti prie Jūsų kuriamo stiliaus.

Galiausiai, jeigu tam tikra telefono dalis veikia nebe taip gerai, kaip reikia, pirmiausia apsimoka ją tvarkyti. Žinoma, tokiu atveju, kai apskritai telefonas jums tinka, tačiau tam tikra dalis funkcionuoja ne taip gerai, kaip reikia. O jeigu tinka – jos tvarkymas apsimoka visomis prasmėmis labiau.

Tiesa, straipsnio antraštėje užduotas klausimas dažniausiai geriausiai gali būti patikslintas specialistų. Daugelis jų teigia, kad geriausiai telefonai tarnauja pirmus du metus. Vėliau jie nebėra pakankamai pajėgūs, kad „paneštų“ tas programėlės, kurių mums reikia. Taigi, po poros metų – geras laikas seną modelį keisti nauju.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)