„Lidl“ kalėdinės dovanos darbuotojams: nuo skanėstų iki 100 eurų dovanų kortelių

„Lidl Lietuva“ per jaukiausias metų šventes ir toliau sveikins ne tik visus darbuotojus, bet ir jų vaikus – visi iki vieno komandos nariai bei jų atžalos gaus dovanų. Tiesa, prekybos tinklo staigmenos bus ne tik materialios. „Lidl“ darbuotojams suteiks ir galimybę dar daugiau laiko praleisti su savo artimaisiais – palyginus su praėjusių metų šventėmis, šiais metais Kūčių vakarą visos parduotuvės užsidarys anksčiau, o antrąją Kalėdų dieną darbą pradės vėliau.

„Prieš kiekvienas gražiausias metų šventes mūsų darbuotojams parodome papildomą dėmesį ir atsidėkojame jiems už metų eigoje įdėtas pastangas. Šiais metais kiekvienam komandos nariui įteiksime 100 eurų vertės „Lidl“ dovanų korteles, taip pat juos nustebinsime prekybos tinklo šventinių produktų rinkiniais. Tikimės, kad dovanos prisidės prie jaukios nuotaikos kūrimo mūsų kolegų namuose šiuo ypatingu laikotarpiu“, – sako „Lidl Lietuva“ personalo vadovė ir valdybos narė Sandra Savickienė.

Švenčių proga įmonė pasveikins ir darbuotojus, esančius tėvystės ar motinystės atostogose. Jiems, kaip ir kitiems darbuotojams, bus įteiktos tos pačios vertės dovanų kortelės bei šventiniai produktų rinkiniai. Tokiu būdu „Lidl Lietuva“ siekia išlaikyti šiltą ryšį su visais darbuotojais bei parodyti, kad laukia jų sugrįžtant į komandą. Dovanas gaus ir „Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikai iki 15 metų – jie džiaugsis stalo žaidimu bei skanėstais.

Didžiųjų švenčių metu – pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, ir Naujųjų metų dieną, sausio 1-ąją – „Lidl“ parduotuvės tradiciškai nedirbs.  Tiesa, S. Savickienė pažymi, kad šiais metais darbuotojai laisvo laiko turės dar daugiau – Kūčių vakarą parduotuvės užsidarys šiek tiek anksčiau nei praėjusiais metais, o antrąją Kalėdų dieną duris jos atvers vėliau. Didžiųjų švenčių metu jau tradiciškai „Lidl“ darbuotojai galės visą dėmesį skirti savo šeimai ir artimiesiems.

„Mūsų kasmetinį sprendimą nedirbti per šventes itin vertina tiek darbuotojai bei jų šeimos, tiek mūsų klientai. Todėl kasmet kuo anksčiau stengiamės juos informuoti apie mūsų parduotuvių darbo grafiko pokyčius – tai padeda pirkėjams laiku įsigyti būtiniausias prekes ir leidžia jiems Kalėdų laukti ramiai. Neabejojame, kad suteikiamas papildomas laikas namuose mūsų darbuotojams leis dar labiau pasinerti į šventinę atmosferą“, – teigia S. Savickienė.

Užtikrina finansinį stabilumą

„Lidl“ savo darbuotojų atlyginimus peržiūri nuolat – šiemet visiems įmonės darbuotojams atlyginimai padidėjo nuo 5 iki 15 proc. nepriklausomai nuo užimamų pareigų – šio tikslo įgyvendinimui prekybos tinklo atlygių biudžete numatyti papildomi 9 mln. eurų.

Rekvizitai.lt duomenimis, įmonės siūlomas vidutinis visų darbuotojų atlyginimas šių metų spalį siekė 1749 eurus neatskaičius mokesčių ir buvo didžiausias tarp penkių didžiųjų tinklų Lietuvoje, prekiaujančių maisto produktais.

Be to, prekybos tinklas ypač rūpinasi ir komandos narių emocine bei fizine sveikata – draudžia darbuotojus papildomu sveikatos draudimu, kasmet jiems dovanoja imunitetą stiprinančius vitaminų rinkinius, o šaltojo sezono metu komandos nariai ir jų vaikai iki 14 metų gali nemokamai pasiskiepyti nuo gripo. Darbuotojams taip pat suteikiama galimybė nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus, gauti profesionalias konsultacijas.

Taip pat „Lidl“ komandos nariai gali naudotis jiems specialiai skirta konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“. Nemokamu, 24 val. per parą ir 7 dienas per savaitę veikiančiu numeriu gali skambinti ne tik „Lidl Lietuva“ darbuotojai, bet ir artimiausi jų šeimos nariai bei vaikai iki 25 metų. Per vienus metus galimybe savo klausimus anonimiškai telefonu užduoti psichologui, teisininkui ar asmeninių finansų specialistui „Lidl Lietuva“ darbuotojai pasinaudojo daugiau nei 700 kartų.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba beveik 2,8 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 65 prekybos tinklo parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Daugiau informacijos:
Lina Skersytė
Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
UAB „Lidl Lietuva“ 
Tel. +370 5 267 3228, mob. tel. +370 680 53556
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Gera 2022-12-03 12:01
Reklama
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Aha 2022-12-03 18:14
Lidl darbuotojai gerai dresuoti dirba uz skanesta.

Gal todel,zmoniu eile per puse prekybos centro - o dirba 1 kasa. Daugiau skanestu prie kasu padekit - gal tada bent kelios kasos atsidarys.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Su tokiais pelnais 2022-12-04 13:04
Norit pasakyt kad cia daug??!! Hahaha
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų