„Lidl Lietuva“ pagalba darbuotojams augančių išlaidų laikotarpiu – beveik pusės milijono vertės finansinis pastiprinimas

Kylant gyventojų išlaidoms už komunalines ir kitas paslaugas, prekybos tinklas „Lidl Lietuva“ savo darbuotojams suteikė finansinį pastiprinimą. Iš viso per tris mėnesius parduotuvių ir Kauno logistikos centro darbuotojams buvo įteikta „Lidl“ dovanų kortelių, kurių bendra vertė siekė beveik pusę milijono eurų.

Nuo spalio mėn. parduotuvių ir logistikos centro darbuotojai greta atlyginimo ir kitų naudų gavo „Lidl“ dovanų korteles, kurių vertė siekė nuo 30 iki 45 eurų per mėnesį. Dovanų kortelės už gruodžio mėnesį darbuotojus pasieks prieš artėjančias šventes – gruodžio 12 dieną. Be to, apie 2,8 tūkst. „Lidl Lietuva“ darbuotojų prieš šventes bus įteikta ir dar po 100 eurų vertės „Lidl“ dovanų kortelę. Įmonė laikosi tradicijos ir artėjant didžiausioms metų šventėms darbuotojus kasmet nudžiugina dovanomis. Prie 100 eurų dovanų kortelės visiems darbuotojams bus pridedamas ir prekybos tinklo šventinių produktų rinkinys, dovanų taip pat sulauks ir darbuotojų vaikai iki 15 metų – jiems bus įteikti stalo žaidimai bei skanėstai.

„Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė teigia, kad sprendimas parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams tris mėnesius įteikti dovanų korteles leido komandos nariams sutaupyti įsigyjant kasdienių prekių, o švenčių proga įteikiama dovana – tradicija ir maloni padėka už įdedamas pastangas.

„Nors tarp didžiųjų prekybos tinklų mokame didžiausius atlyginimus, tuo pačiu mes nuolat stebime ekonominę situaciją ir ieškome būdų, kaip dar galėtume pasirūpinti mūsų darbuotojais. Artėjanti žiema ir prognozuojamos aukštos paslaugų kainos daugeliui gyventojų kelia nerimą, tad nusprendėme parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams suteikti papildomą finansinį pastiprinimą įteikdami „Lidl“ dovanų korteles. Artėjančių švenčių proga dovanų korteles gaus ir apskritai visi mūsų darbuotojai – taip norime juos pasveikinti gražiausių metų švenčių proga bei padėkoti už jų indėlį “, – sako S. Savickienė.

Rūpestis finansiniu saugumu

„Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė pabrėžia, kad prekybos tinklas nuolat rūpinasi savo darbuotojų finansiniu saugumu. „Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis spalio mėn. darbo užmokesčio vidurkis prieš mokesčius „Lidl Lietuva“ siekė 1749,22 eurus ir buvo didžiausias tarp maisto produktais prekiaujančių penkių didžiųjų šalies prekybos tinklų. S. Savickienė pažymi, kad apskaičiuojant vidutinį darbo užmokestį „Lidl“ remiasi visą kalendorinį mėnesį įmonėje išdirbusių darbuotojų atlyginimo duomenimis, nes tai yra tiksliausiai darbo užmokesčio situaciją atskleidžiantis rodiklis.

Šių metų pradžioje „Lidl Lietuva“ visiems komandos nariams padidino darbo užmokestį 5–15 proc. – šiam tikslui įgyvendinti iki 2022 finansinių metų pabaigos (iki 2023 m. kovo mėn.)  įmonės atlyginimų biudžete numatyti papildomi 9 mln. eurų. Papildomą saugumo jausmą suteikia ir įmonėje įdiegta pakopinė algų kėlimo sistema.

„Parduotuvių ir logistikos centro darbuotojų darbo sutartyse nuo pat darbo pradžios yra numatyta, kaip atlyginimas kils ateinančius kelerius jų darbo metus. Tokiu būdu yra atsilyginama už darbuotojų lojalumą ir suteikiama garantija dėl finansinės ateities“, – sako S. Savickienė.

Dėmesys sveikatai

„Lidl Lietuva“ darbuotojams siūlo ir platų papildomų naudų krepšelį, kurio vertė per metus siekė beveik 4 mln. eurų.

„Absoliuti dauguma mūsų darbuotojų labai vertina mūsų teikiamas papildomas naudas fizinei ir emocinei sveikatai puoselėti. Kasmet darbuotojams dovanojame imunitetą stiprinančius vitaminų rinkinius, šaltojo sezono metu komandos nariai ir jų vaikai iki 14 metų gali nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, taip pat suteikiame galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje psichoterapijos seansų per metus, gauti profesionalias specialistų konsultacijas“, – sako S. Savickienė.

Be to, jau ketvirtus metus visus darbuotojus, po bandomojo laikotarpio, įmonė apdraudžia papildomu privačiu sveikatos draudimu. Jis taip pat yra reguliariai atnaujinimas ir plečiamas. Draudimo paslaugų įgyvendinimui, lyginant su praėjusiais metais, šiemet „Lidl Lietuva“ skyrė beveik 30 proc. daugiau lėšų.

Draudimo išlaidas darbuotojai gali panaudoti padengiant ambulatorinio ir stacionarinio gydymo išlaidas, įsigyti reikiamų vaistų, maisto papildų ar vitaminų. Nuo šių metų pradžios jie taip pat gali padengti dalį odontologijos bei optikos paslaugų išlaidų.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba beveik 2,8 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 65 prekybos tinklo parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Daugiau informacijos:
Lina Skersytė
Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
UAB „Lidl Lietuva“ 
Tel. +370 5 267 3228, mob. tel. +370 680 53556
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+7 # Aha 2022-12-13 11:12
Ir vel uzsakyta Lidl propaganda :-x :-x :-x

Suveskit adresa lidl.pl ir paziurekit kiek tos pacios prekes kainuoja Lenkijoje. Lidl lietuvius laiko durniais,reikia boikotuoti sita prekybos centra!

Tos pacios,tu paciu prekes zenklu prekes pagamintos toj pacioj Lenkijoj Lidl perveztos per Lietuvos siena brangsta 2 ir daugiau kartu. Ar tai normalu???

Kol vel neprasides prekybos centru boikotai - tol kainas ir toliau kels!

Prakeikti prekybininkai niekingai naudojasi karu Ukrainoje ir kitais pretekstais,kad be saiko keltu kainas. Kazkodel karas Ukrainoje kitoms valstybems beveik neturejo itakos kainoms - cia tik Lietuvos toks fenomenas: Kelia kainas - nes gali!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų