Kodėl maistą katei pirkti internetu – geras sprendimas?

Ko tik negalime šiais laikais nusipirkti internetu, tad galimybė e. parduotuvėje įsigyti ėdalo katėms tikrai nebestebina. E. parduotuvės sėkmingai konkuruoja su fizinėmis pardavimo vietomis, o daugelis pirkėjų vieningai tvirtina, kad pirkti internetu ne tik patogu, bet ir naudinga finansiniu požiūriu. Tad kodėl ėdalą katei verta rinktis būtent elektroninėse parduotuvėse?

Neįtikėtinas pasirinkimas

Sutikite, fizinės parduotuvės lentynose demonstruoti tokį didelį pasirinkimą, kokį randame e. parduotuvėse, gali būti sudėtinga. O štai e. parduotuvės mums siūlo itin didelę įvairovę: sausas ir šlapias maistas katėms, su vištiena, žvėriena, žuvimi ir kitais ingredientais, begrūdis, holistinis, dietinis ir t.t.

Patogumas

Pirkti internetu galite vos keliais mygtukų paspaudimais ir Jums nereikės nė iš namų išeiti. Negana to, pirkti galite Jums tinkamiausiu metu – ankstų rytą, per pietų pertrauką ar vėlai vakare – juk nereikės derintis prie parduotuvės darbo laiko.

Proga mokėti pigiau

E. parduotuvėse pirkti daugeliu atvejų tikrai pigiau, kadangi jų kaštai yra mažesni nei fizinių pardavimo vietų. Todėl virtualioje erdvėje veikiančios parduotuvės gali dažniau pirkėjus lepinti ir įspūdingomis akcijomis, padedančiomis sutaupyti ar už tą pačią sumą įsigyti didesnį kiekį, gauti kitokių naudų.

Laiko taupymas

Perkant internetu Jums nereikia ruoštis, gaišti laiko eismo spūstyse, eilėje prie kasų, o neradus reikiamo produkto keliauti į kitą pardavimo vietą. Tad pirkdami internetu sutaupykite daug brangaus savo laiko!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų